La femei

Asta e preluată de la Ioska Buble, care, la rândul său, a preluat-o din Cotidianul, care a preluat-o de la Cristi “Palatul” Şuţu (update). Din afiş nu se spune cine e cucoana şi ce partid reprezintă. O lămurim noi. E de la PRM şi se… intitulează Codruţa Arvinte.

Lu’ nea Stere i-a plăcut afişul. Şi candidata. S-a declarat mobilizat de mesajul afişului şi gata să încerce. Transmite, pe această cale, următoarea întrebare candidatei: “vii mătăluţă la mine sau să vin eu la Bacău ? Că mă deplasez, la o adică, pentru interesu’ naţional. Şi am şi caocioace durexe rămase de la nişte fete pe care le-am avut în gazdă. Da’ alea nu candidau la nimic ”

Comments

0 thoughts on “La femei

 1. e bun. mesajul e bun. si e gandit cum trebuie.

  cred ca le-a pus tinctura de tampeala 10 % la toti….ca-i jale.
  am stat ca rata la elicea aveonului sa ma prind care-i shpilu cu afisul lui ludovic (pus pe fatada unui bloc de 10 etaje…deci…aveam imagine, perspectiva…numa’ sa ma prind. atata.). n-am inteles…am plecat dupa paine si oo, macanind ceva despre rude decedate si sex dur.

 2. Hai să devin grav o secundă.
  Acum câţiva ani, stăteam la un pahar de vorbă relaxat cu un om care s-a dus dintre noi, dar pe care l-am iubit enorm şi la ale cărui cărţi revin ades.
  Nu ştiu cum, în discuţie, a venit vorba despre femei. Şi m-am trezit întrebăndu-l cum arată, pentru el, femeia perfectă. Mi-a răspuns:
  ” Dragul meu, dacă din întrebare deja, ţinteşti spre cum arată, va fi greu să o găseşti pe cea perfectă.”
  Nu ştiu de ce, dar privind ce se întâmplă zilele astea… mi-am adus aminte de vorbele astea. Şi, tot aşa, nu ştiu de ce, cred eu, nu doar despre femei e vorba.

 3. @Ina, de ce crezi tu ca numai 10% e tampenie? Mie mi se pare ca asta e procentul maxim de inteligenta la oamenii politici de pe afislele actuale! Exceptiile nu conteaza, ca de-aia-s exceptii!

  @Mordechai, nu mai incerca cu o femeie de pe banner, ca nu SE merita!!!
  Mai bine am lasa realitatea politica sa isi etaleze toata prostia in campania pentru locale, dar ma tem ca politicienii nostri vor veni cu resurse suplimentare si in campania pentru parlamentare!

 4. E ca-n bancul ăla cu Radio Erevan: un ascultător întreabă:”putem face dragoste cu fereastra deschisă?” La care Radio Erevan răspunde: “da, dar e mai bine s-o faceţi cu o femeie!”
  Să înţeleg că până acum băcăoanii au tot încercat cu fereastra? Judecând după indicii natalităţii, nu s-ar zice!

 5. Ba s-avem pardon, i-am cercetat si situl mai devreme si nu scapati din vedere esentialul mesajului femeii : “Respect pentru dorintele tale”…

 6. In primul rand, felicitari pentru noul look, Mordechai..
  Scuze ca am cam lipsit cu comentariile mele.
  Cat despre afisele astea, eu intotdeauna am considerat ca sunt bani aruncati aiurea – dar uite ca m-am inselat. Pe nea Stere l-a atras afisul asta, ceea ce inseamna ca nu e un afis rau, nu?
  In rest, iti doresc o saptamana minunata!

 7. @ Constantin Gheorghe
  Eu cred că nu cu băcăuanii e problema. Interesant e cu cine a încercat candidata până acum.

  @ moshcalifar
  Da, am văzut că tu ai posterul integral. Dar parcă devoalarea aia spulberă misterul. Hehe, iar nea Stere are nişte dorinţe …

  @ Corina Creţu
  Săru’ mâna, Corina. Ei, nea Stere e atras de gratuităţi.
  Să auzim de bine, Corina. Ne-ai cam lipsit.

 8. Nu mă lasă inima să încerc cu o femeie. Mă gândesc că barbaţii s-ar putea lăsa seduşi dacă ar fi mai blondă. Dar dacă lui nea Stere îi place şi aşa, înseamnă că micii sunt buni la Bacău …

 9. Nea Stere ar ” încerca” şi cu un gard. Mai ales dacă e proaspăt reabilitat de tineretul liberal.
  Iar lui nea Stere nu-i pasă dacă e blondă sau albastră, dar nu-i plac mici. Preferă mari. Rămâne să aflăm la ce se referea.

 10. Credeam ca nea Stere, sireacu’.
  Eu cred că e doar uşor confuză, dar dornică şi generoasă. La urma-urmei cum să împarţi o singură… la atât electorat ?

 11. Barbatilor cred ca le vine mai usor sa citeasca sloganul. Eu m-am uluit. Cum adica sa incerc si cu o femeie ?
  Ce-i aici, vestul salbatic?
  :))

 12. Nenea Stere mai are mult de munca la chestia aia cu ajustarea demografica. Ajusteaza unu’ si vad ca apar doi in loc. Si ala de la PNL cu nudistii e mortal.

 13. Dom’le, ea sugerează, nu obligă.
  Nea Stere imi zicea ieri asa: bre, noi de ce nu-l votăm pe Oprescu ?
  -pentru că nu suntem bucureşteni- îi răspund
  – dă-o în mă-sa de dictatură ! adică căpşunarii poa’ să voteze în Spania, da’ eu nu pot la Bucureşti ?

 14. la nea Stere acolo e nedumerire mare, vad.
  si problem existential.
  se adunara in mot de campanie toate belelele pe capul bietului purtator de stampila.
  oricum….mari specialisti baietii de concep mesaje pentru maimutoii astia.

 15. Baieti, un mesaj electoral cu mesaj subliminal pentru o categorie nenumarata, la propriu. Pai stiti voi citi barbati sau cite femei ar vrea sa incerce si cu o femeie care arata ca un barbat, sau invers?

 16. Mi-a plăcut fraza de sfârşit din articol: “The penguin did not appear to have been injured by the seal, the scientists report.” Cam aşa o să sune şi concluzia ălora de-l anchetează pe diliul ăla austriac!

Leave a Reply

%d bloggers like this: