La ăştia n-o exista CNA ?

Ia uitaţi aici ce îi scapă pe bot unei babe ne…. ! Unde altundeva decât la Fox. Ascultaţi cu atenţie. Baba s-ar bucura dacă cineva l-ar asasina pe Obama. Mişto la ăia, nu?

O legaţi şi cu ştirea asta şi vedeţi voi mama democraţiilor cu ţâţele lăsate.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=BjYpkvcmog0]

UPDATE: Şi pe urmă ochiul şi la Buffet, că zice bine.

Comments

0 thoughts on “La ăştia n-o exista CNA ?

 1. rednecksi, mujici, foxisti, vasilici si vasilice. Toti da la gioale. Noi cu baltagul, aia cu kalashnicoava. Foxistii are bani, pun pariu ca-l suna pe Berlusconi sa rezolve cu infestatia osama, pardon obama.

 2. Prea mult zgomot pentru nimic! Fiul lui Robert Kennedy o susţine, deşi familia e alături de Obama. A declarat că nu vede unde-i problema, dacă a evocat un context istoric.
  Că madam Clinton e o scorpie, e bine de ştiut! Dar să vii cu tâmpenii de astea, e prea mult.
  Scorpia din clip e din altă specie. Rasistă, xenofobă şi deranjată de venetici. Ar chiui de bururie la vestea că Obama s-a intoxicat cu plumb!
  Ce zice Buffet e de bază, indiferent cine vine la Casa Albă!

 3. Observ ca domnia voastra, domnule Mordechai, nu vrea sa accepte ca Blaga a fost si (probabil ) mai este ofitzer de securitate acoperit. Gresiti. Inainte de 1989 toate intreprinderile care se ocupau de prospectiuni geologice privind minereurile speciale sau cu extractia nu erau in subordinea Ministerului Minelor ci in subordinea Internelor si a DSS (Directia Securitatii Statului ) Asta nu e supozitie asta e realitate. In Oravita a existat Intreprinderea Miniera Oravita care avea in subordine Mina Ciudanovita. Aceasta mina extragea uraniu si se afla in directa subordonare a MI si DSS. Toti care raspundeau de aceasta mina mina aveau grade si dosar special la nivelul securitatii locale,judetene sau centrale , in functie de nivelul ierarhic detinut. Directorul nu stabilea el cati detinuti trebuie sa lucreze ,el avea de realizat un plan de productie pentru care se cerea un anumit numar de muncitori minieri. Directia Penitenciarelor stabilea cati dintre muncitori vor fi detinuti si tot ei asigurau paza si transportul de la puscarie la mina. De regula acestia lucrau pe orizonturi separate si nu se intalneau cu ceilalti muncitori civili. Zic de regula pentru ca nu totdeauna se intampla asa. Oricum , fapt este ca si civilii aveau fiecare cate un dosar pana la al noualea neam. Numirea directorului nu se facea de catre Min Minelor ci de catre Min. de Interne. Erau obiective de interes deosebit. La Oravita, fiind si zona de frontiera , existau nenumarate controale pe sosele si in comunele vecine. Asa s-au putut prinde multi spioni veniti sa stranga informatii despre aceasta mina. Blaga a fost ofiter de securitate , obligat de functie , dar el nu avea treaba cu detinutii fiindca nu el raspundea de ei.

 4. chiar daca O(s)bama reuseste sa devina candidatul democratilor, nu o sa ajunga niciodata “president” pentru ca nu face parte din gasca albilor de la conducerea SUA … alde Ku Klux Klan or sa aiba grija sa ii dea portia de plumb zilnica la fel cum l-au servit si pe Kennedy care nu facea parte din gasca lor …
  ciobanoizii americani nu vor avea vreodata presedinti de culoare …

 5. @ Klaus Steinberg
  1- Nu mă mai domniţi atât. Mordechai e suficient.
  2- Ceea ce am spus e că am propriile suspiciuni în ce-l priveşte, dar că în lipsa unor probe, argumente solide nu sunt dispus să încep împroşcarea doar pe bază de supoziţii.

  @nuvamaisuportam
  E un punct de vedere, dar tot la vorba lui rabbi mă întorc: mai vedem.

 6. @ruxi
  cand o sa iasa Obama presedinte porcii de la Casa Alba vor zbura …
  McCain sau Clinton, unu` din astia 2 va fi presedinte … si amandoi au acelasi gand : sa rada Iranul de pe harta in cazul in care ar ataca Israelul .. nu spun ca Israelul nu ar fi in stare sa ii rada de pe harta fara ajutor american, ca deh, au “doar” 500 de focoase nucleare …

Leave a Reply

%d bloggers like this: