Justiţia electorală

Ce-mi place mie cum se leagă toate la români. Şi cât de musculoasă devine justiţia în timpul campaniei electorale.

Absolut întâmplător, în plină darabană electorală apar tot felul de încordări ale chioarei cu balanţă. Mitrea, Chiliman, Sereş, Becali.  Evident niciun pedelic. Că acolo se editează bordurile doar în cadru legal, nu ? Bine, între timp Iacubov e achitat de aceeaşi justiţie iar lui Vântu primeşte scutire de la deranj.

Habar nu am dacă Mitrea şi ăilalţi sunt vinovaţi de ceva. Chiliman e chemat ca martor, din câte ştiu. Oricum e neimportant. În cei patru ani de luptă cu ‘mneaei corupţia şi cu navetele de tărie, numărul celor condamnaţi pentru acte de corupţie este egal cu numărul kilometrilor de autostradă construiţi de omu’, care a fost ministru al transporturilor în 5 ( cinci) guverne. Dar frecţia asta cu lupta împotriva coruptiei e resuscitată periodic, la un dribling electoral, la un picaj în sondaje. Şi ţine.

Comments

0 thoughts on “Justiţia electorală

  1. Si cum stati fratilor cu transporturile cind ati avut asa un mare specialist? Inteleg ca acum se ocupa cu transportul de dulai…

  2. Ia va rog fara carcoteli : ieri in desert omul a promis 1000 ( o mie ) km de autostrada in urmatorii 5 ani.Deci tot multiplu de 5.

  3. Da. În exact 5 ani. Nu patru, nu şase. Că atât e mandatu’ pe care visează să-l mai obţină. Ok. La beţie multe se spun. Mai promisese el (culmea, tot o mie ) şi în 2004. E drept că, pe când era ministru al transporturilor, zicea că românii n-au nevoie de autostrăzi, că-s mofturi etc.

Leave a Reply

%d bloggers like this: