Jurnalul unui spiritist amator

În ciuda repetatelor şi insistentelor cereri ni s-a refuzat accesul la castelul Haşdeu de la Câmpina. E o nedreptate strigătoare la cer.
Dupa mai multe discuţii, împreună cu Teo şi Mafoamea am decis că întrunirile vor avea loc la chioşcul din piaţă al lui Mafoamea. Restul participanţilor vor fi atent selectionaţi ( ca boabele de strugure pentru vinul de regiune superior) iar cheltuielile pentru nea Todose , paznicul de noapte, vor fi suportate de către Mafoamea ( sub formă de sticlă, de la el din chioşc).
Ziua 1
De fapt e noapte. Ne strângem dupa miezul nopţii.  în noaptea asta am avut un cerc puternic. Foarte puternic. Am avut o discuţie scurta cu unu’ Wagner. Cam damblagiu. Se grăbea la o reuniune a grupului Bilderberg, la Ottawa, dar ne-a promis un eseu despre rolul acordeonului în muzica death metal.  Apoi Mafoamea a convocat spiritul superior al lui Ciuşcă- mort în penitenciar la vârsta de 71 de ani. Ciuşcă era supărat. Ne-a transmis mesajul spiritelor din cel de al nouălea cerc. Îngrijorător. Iranienii ar trebui sa fie ingrijorati. Ciuşcă ştie multe.
Notă: De azi încolo consumul de alcool la întrunirile noastre va trebui limitat. Mafoamea e porc.
Ziua 2
Cerc bun. A venit Titu Maiorescu. Nu stim cine e, dar pare băiat cu facultate. Ne-a  vorbit despre minimalism şi alte chestii neinteresante. L-am ascultat politicoşi, dar pentru că se lungea ne-am scuzatşi i-am dat flit.  Aşteptam spiritul lui Candiano- Popescu. Care a aparut într-un târziu. Ne transmite mesaje din cel de-al patrulea cerc, din hexagonul al doilea şi din cel de al şaselea dodecaedru ( hă?). Băsescu trebuie sprijinit. Va instaura adevarata republică. întrunirea a degenerat. Teo s-a înjurat cu Popescu-Candiano, care a promis că ne bagă strâmbe. I-am împăcat pănă la urmă. Băiat bun Candiano, da’ la fotbal e henţ.
Ziua 3
Cerc slab. Teo a venit cu gagica. Iar tipa e blondă. Da’ nu blonda aia.  După plecarea ei cerc puternic. Spiritele foarte agitate. E referendum la ei. Nu ştiu pe cine vor să suspende. Le-am zis ca şi la noi a fost. Au râs.
Ziua 4
Cerc foarte puternic. Emoţii intense. Marchizul de Sade a venit primul. Ne-a spus că deşi nu îl vedem e gol puşcă şi se masturbează în timp ce spiritele unora, doi sclavi negri sunt biciuite de duhul unei fecioare corsicane sodomizate de un bătrân aztec peste care urinează verişoara lui Shakespeare. Interesant. Ce balamuc e şi la ăia acolo. Credeam că doar la noi. Naiba ştie pe cine or fi votat şi ei. L-am întrebat dacă are vreun mesaj despre România. A râs. Ne-a zis ca ăsta a fost  mesajul. N-am înţeles. Ce mama dracu’ voia ăsta să spună ? Acest spirit va fi evitat pe viitor.
Ziua 5
Înghesuială mare. Nae Ionescu şi Zelea Codreanu. Ne -au certat ca n-avem fibră naţională. Mafoamea se râde. Spiritele sunt foarte supărate. I-am întrebat dacă vor să participe la un talk show împreună cu Stalin. S-au supărat foarte tare. Au plecat supărate. Nae a zis că vorbeşte el la Neptun cu cine trebuie.
Stalin a venit totuşi. N-a vorbit prea mult. Mediumul a sughiţat foarte mult şi nu s-a înţeles ce a spus. L-am întrebat de uninominal. A râs. A spus că el a fost mereu susţinătorul uninominalului. Pe vremea lui se folosea doar uninominalul. Cel mai autentic uninominal.
Şedinţa a fost întreruptă brusc. A venit nea Todose să îşi ceară sticla. Mafoamea uitase să i-o dea. Astfel de greşeli nu au voie să se repete.
Ziua 6
Spiritul lui Burebista. Ne-a întrebat dacă printre noi e vreunul Lorin. I-am zis că nu. I-am zis că noi îl aşteptăm pe Ciuşcă. Ne-a înjurat şi a plecat. Un mitocan. A urmat spiritul lui Diodenel Hermeneutul. A întrebat tot de Lorin. I-am răspuns. Şi-a cerut scuze şi a plecat. Cine e dom’le Lorin ăsta?

Comments

0 thoughts on “Jurnalul unui spiritist amator

 1. Acum, că n-am dat colţul de atâta râs, cred că e vorba de Lorin Fortuna, cel cu Revoluţia de la Timişoara. Am înţeles că de la o vreme a luat-o razna. Nu e singurul. Dar până acum e paşnic, se pare. De ce s-o fi interesând Burebista de el?

 2. “Schimbarea drapelului national (tricolor specific Ierarhiei Astrale a Treimii Zeiesti, inactivata de peste 2.000 de ani) prin adaptarea coloristica la realitatea Ierarhiei Astrale a Cincimii Zeiesti, activata in cursul erei zodiacale nr. 10, in curs, cu introducerea culorilor specifice: portocaliu (orange) si verde in ordinea in care apar in spectrul luminii albe (rogvaiv): rosu, portocaliu (orange), galben, verde, albastru.”
  Poţi explica? Nu de altceva, dar pe mine m-a pierdut pe drum!

 3. Hehehe ! Intraţi la corespondenţă, la răspunsuri. Acolo să vedeţi minunăţii. Balaurieni, şerpilieni şi Moemnteteşel Galacticu’ luptând cu Goldemona, regina celei de a noua sfere. Chestii dure.

 4. Ia auziţi aici:
  ” Raspuns general Dat mai multor intrebari legate de incetarea aparitiei emisiunii „Desteptarea Romaniei”, pe postul de televiziune DDTV, precum si de incetarea aparitiilor d-lui lorin Ioan Fortuna, in cadrul emisiunii DD-in direct, pe postul de televiziune OTV. Realizarea si difuzarea emisiunii „Desteptarea Romaniei” pe postul de televiziune DDTV a fost intrerupta datorita, in principal, urmatoarele motive: 1. Realizarea emisiunii era utilizata de catre agresorii civilizationali extraterestri arhnidici tarantulari pentru a agresa pe membrii componenti ai echipei de colaboratori ai d-lui Lorin Ioan Fortuna, impreuna cu care realiza emisiunea, precum si pe el insusi. Fiind fiinte androgine, fiintele extraterestre arahnidice-tarantulare sunt de fapt formate din doua componente fiintiale de sex opus, care pot exista ca animatori existentiali ai unor fiinte individuale superioare fizice (oameni fizici) apartinand Civilizatiei Virtuale Goriliene, intr-un singur trup al unei fiinte distincte (oameni fizici), de care se folosesc pentru a agresa cu energie gravitationala concentrata (mult peste cantitatile energetice pe care le pot suporta combatantii ezoterici fizici Gorilieni, fapt ce a cauzat grave pierderi, prin exorcizare civilizationala si malformare caracteriala, in cadrul gruparii respectivilor combatanti; 2. S-au epuizat fondurile de sponsorizare a realizarii si difuzarii emsiunii, datorita faptului ca, tot din cauza numeroaselor agresiuni la care am fost supusi, n-au mai putut fi realizate terapii specifice si exorcizari de readucere a unor oameni agresati si transferati de catre agresorii arahnidici-tarantulari, spre animare existentiala in cadrul Civilizatiei Arahnidice-Tarantulare, tratamente care asigurau sursa principala de fonduri banesti pentru sponzorizarea emisiunii in cauza; 3. Neonorarea promisiunii facuta de catre patronul postului de televiziune OTV (precum si al postului de televiziune DDTV) Dan Diaconescu de a-l invita pe dl. Lorin Ioan Fortuna, macar odata pe luna si la o emisiune de tip: „DD-in direct”, organizata pe postul de televiziune OTV, avand in vedere restrangerea continua a ariei de difuzare teritoriala a postului de televiziune DDTV, pentru a largi astfel aria de audienta a subiectelor abordate de catre dl. Lorin Ioan Fortuna in cadrul emisiunii „Desteptarea Romaniei” si a spori astfel si numarul sponsorilor acestei emisiuni.”

  Sursa… http://lorin-fortuna.ro/

 5. am ras mult.
  iau o pauza si ma bag la Lorin.
  p.s. da-o incolo de socoteala…doua zile de pauza?
  de noi..hlizitii si carcotasii nu ti-i mila?

 6. Ina, mea culpa. Am lipsit. Şi voi mi-aţi lipsit. Dar asta mi-a prins bine. Şi vă va prinde şi vouă. Staţi cu ochii pe aici şi o să vedeţi de ce.

 7. La înmormântări nu mă bag, da’ la o comunicare post-mortem îl folosim pe Mafoamea.
  Comentariul de mai sus, cu citate din Lorin, intră la capitolul lecturi esenţiale.

 8. De mult visez sa ma purific in unitate spirituala cu Burebista. Sa ii spun despre viitor, despre Traian, si maretia natiei ce va fi sa fie. Da’ nu am sansa cu acest Lorin :))

 9. 🙂 Domne’ e al doilea atentat la viata-mi pe care-l comiti (iar era sa ma-nnec cu cafeaua din cauza rasului ) Data viitoare declar vendetta…:)

 10. Primul dialog coerent într-o şedinţă de spiritism l-am purtat cu Iulia Hasdeu. După vreo zece ani de practică, m-am lăsat…

  Despre Lorin Fortuna nu ţin să spun nimic. Omul este coerent în felul lui, dacă nu deschizi subiecte primejdioase.

 11. @ moshcalifar
  Moşule, dacă dai o căutare pe youtube, îl poţi găsi pe Lorin în recital. Dar îţi asumi nişte riscuri.

  @ Vania
  De aproape patru ani încoace asist la dialoguri spirtuale, aşa că cele spiritiste sunt başca.
  Iar Lorin e un personaj simpatic şi agreabil. Vorba ta, cu singura condiţie de a nu intra în zone riscante ale conversaţiei.

Leave a Reply

%d bloggers like this: