0 thoughts on “Întrebare cu şerpi

 1. Serpii au curul mare pentru ca sunt obezi, sedentari si mananca nesanatos: pasari cu fulgi cu tot de la McDonaldsul din padure. Roata din spatele sarpelui boa se schimba dupa cum urmeaza: se pune cricul la sarpe, se..

  Ba nu. Uitam un aspect esential al procesului tehnologic. Se ia una bucata bata lemn de dud, se cumpaneste in mana, se aplica una bucata lovitura bata lemn dud dupa ceafa sarpelui boa, se asteapta 30 secunde, pentru diseminarea efectului anestetic.

  Buuun. Acum se poate schimba roata la sarpe. Se pune cricul, se desface fermoarul de pe burta sarpelui boa, se da la o parte mana in putrefactie a fermierului de sorginte keniana pe cale de digerare, se extrage roata de rezerva. Se pune roata de rezerva. Se verifica presiunea la roata prin intermediul metodei “bombeul piciorului”. Se strang suruburile cum trebuie, sa nu ramana sarpele boa fara roti. Se mai aplica o lovitura de bata de dud, cu sete. Se asteapta 6 ore trezirea sarpelui boa. Se fuge puternic, precum un maratonist kenian, cat timp sarpele boa este inca habauc.

  Simplu. Elementar. Gasesti asta in orice manual de biologie kenian.

 2. E şi asta o teorie. Şi încă destul de elaborată.
  Dar cică ăia au curul mare ca să stea mişto în blugi. Apoi… cu roata se procedează aşa. Se ia roata de rezervă şi se pune în locul celei dezumflate. De unde se ia roata ? Păi abia acum aflăm cu adevărat de ce au curul mare.

 3. Şerpii au curul mare ca să se poată face poşete la modă pentru dudui cu curul mare (de 4000 de euro, poşeta,da).

  Ăăăă…ă la şarpele bouaaaaa, roata din spateee, facem aşa. Luăm roata din portagaj de la Maybach, cutare -cutare, pac pac şiii-ii o schimbăm. Cum? Păi să pună mâna, băăi, hahalerele care este, s-o schimbe! Că eeeuu, cu baniiii meiii, fac ce vreau!

Leave a Reply

%d bloggers like this: