Intalnire de 40 de grade

medium_affiche_nicolas_sarkozy.jpgProaspat divortat, amorezat si logodit, nicolasul hexagonal va schimba egipetul pe petitul Paris, anuntandu pentru data de 4 februarie o penetrare scurta a punctului G al Europei de est.

Vestea se lasa cu mare veselie. Ambasadorul jacuzzian la Paris a declarat rastit ca prioritatea sa la misiune e sa aduca nicolasul pe pasunea Cotrocenilor. De fapt un cuvant de ordine bantuie prin misiunile diplomatice ale Romaniei: vizite multe si dese/ cheia marilor succese. Pentru ca urmeaza un an electoral complicat din punct de vedere pedelic iar la anul se lasa si cu prezidentiale de post. Si cum s-a dus buhul ca pe carmaci nu-l viziteaza nimeni, cuvantul de ordine in ambasade e “lasata secului” la postul diplomatic de care are parte primul Traian al patriei din motiv de manere. Si atunci sa-i vezi… ca vorba nicolasului: impreuna totul devine posibil.

Oricum vizita nicolasului se anunta spectaculoasa. Va amintiti cum a iesit nicolasul dupa o intrevedere lejera, de vara cu putinul? Ia sa vedeti voi euforie si veseleala ce o sa iasa dupa un tete-a-tete cu profesionistul base. Ca poate nu o fi Basescu mare karatist ca Putin, dar la stilul shaolin johnny walker are centura neagra cu doispe dani.

Rabbi Savelly ben Tsevel din Toledo se declara intrigat de amestecul armagnacului de Tokai cu galbena de pruna. Ca nu-i tot aia. Si nici Vincent Bollore nu-i Casuneanu.

ce_nota_i_ati_acorda_presedintelui_basescu_dupa_1_001_zile_de_mandat__3445_m.jpg

Comments

0 thoughts on “Intalnire de 40 de grade

  1. In afara de femei si rom, ce ar putea imperechea un Casanova cu un Jack Sparrow danubiano-pontic zurbagiu? Singura certitudine este ca Captain va avea un orgasm verbal hahait la bucuria atingerii moastelor attiliene, frustrat ca daco-traianii nu si-au trims si ei seamenii pe Valea Loierei sa fertilizeze solul cu zama de prun.

  2. Pai au destule in comun din punct de vedere mogulistic. Da’ nu atatea cate ar vrea carmaciul. Dar una peste alta se lasa cu photo opportunity. o poza azi cu nicolasul, una cu bushul in vara la summit, uite asa isi completeaza carmacele carnetul de bal si face rost de diapozitive pentru campanie.

Leave a Reply

%d bloggers like this: