În atenţia primăriei Caracal

   Domnul Mihai Mălaimare face o propunere. Pe care o găsim justă şi adecvată. Găsiţi pe blogul domniei sale propunerea despre care vă spun. Pe care o susţinem şi o semnăm. Şi chiar aşa, ia hai să o punem de o iniţiativă. Poate ne ajută cineva să deschidem undeva on-line o listă de semnături pentru susţinerea propunerii. Până atunci o puteţi semna aici.

Comments

0 thoughts on “În atenţia primăriei Caracal

  1. printilor, io parca nu i-as lovi in aripioara pe cetatentii distinsului asezamant cultural….(la caracal, ma refer).
    avramescu ie de pus in formol…de impaiat…..de aratat la jeneratiili viitoare…langa borcanu lu terente…sa stea pe raft si nea cata….cea mai..si cel mai prost…
    fabulez…da’ n-am nimic cu caracalu’… nu merita nimeni pe lumea asta sa se treazeasca in zori si sa dea cu okiu’ de-o statuie a lu’ avramescu…
    ura.

  2. Semnez pentru proiectul de la Caracal, pentru ca acest Consilier al romanilor sa ramina vesnic in memoria urmasilor nostri, ca al treilea prostalau, primii doi fiind deja enumerati de folclorul romanesc: Pacala si Tindala. Propun de asemenea sa intitulam monumentul Troika Prostiei.

  3. Eu zic ca oamenii din Caracal ar merita o altfel de statuie, aceea a rezistentei tacute si indarjite pentru a face uitat un proverb stupid si nedrept. Jos palaria in fata efortului lor mai mult decat laudabil. Avramescul este o statuie ambulanta care, prin intermediul televizorului, se regaseste, din pacate pretutindeni. O cheta ar trebui facuta si anume aceea necesara pentru a cumpara si instala o bariera si un indicator la intrarea in Caracal. Indicatorul spune: Ocolire pentru carutele cu prosti. Bariera, inchisa cu zeci de lacate grele nu se deschide niciodata. Prostii stau si se scarpina in cap a uimire, iar desteptii, atatia cati sunt, pasesc usurel peste, cu grija sa nu sparga miraculoasa clipa astrala cand prostul se scarpina in cap fara sa-si creada ochilor.

Leave a Reply

%d bloggers like this: