Hopaaa! Pe care am băut-o !

Că Băsescu începe să-şi dea tot mai mult cu presupusu’ în problemele educaţiei, hai, n-ai ce zice, e şi el şef. Deşi performanţele intelectuale ar recomanda să tacă. Iar rodul educaţiei sale, succesurile, ar grăi şi mai abitir pentru o lungă tăcere pe subiect.

Şi, în general, ne-am cam obişnuit cu toate tâmpeniile lui. Dar acum deja e o problemă. Ăsta ori e beat tot timpul ori e dus. Ia auziţi aici:

Basescu si-a revocat seful de Protocol, la 5 ore dupa ce l-a numit

Şi citiţi voi ştirea. Hai, care vrea, că s-a dat liber la funcţii. Avem posturi de consilier prezidenţial pe cinci, zece şi douăzeci de minute.

Nici nu mai e de râs. Ci treabă de psihiatru serios şi cămaşă de firmă cu mânecile legate la spate.

Comments

0 thoughts on “Hopaaa! Pe care am băut-o !

 1. Propun sa alegem si Presedintele pe 15 minute, sau cind ne plictisim de el sa ii dam un sut la popou, nu de alta, dar se zice ca orice sut in fund e un salt inainte…

 2. Totusi, o stire importanta, si serioasa, despre o institutie solida, cu politici clare de personal, care ne confirma ca suntem in recesiune:

  “Efecte neasteptate ale crizei economice: Deutsche Bank nu mai deconteaza vizitele la bordel ale angajatilor
  de C. Marin HotNews.ro
  Joi, 24 aprilie 2008, 15:10 Economie | Finanţe & Bănci

  Deutsche Bank, cea mai mare institutie financiara din Germania, a anuntat ca nu va mai deconta vizitele la bordel si abonamentele la posturile tv cu filme porno ale angajatilor, anunta The Independent.

  Din cauza pierderile financiare tot mai mari, banca germana a emis o directiva catre angajatii sai in care precizeaza ca o serie de cheltuieli permise celor din conducerea executiva nu vor mai fi suportate de institutie. Astfel, s-a aflat ca vizitele acestora la bordeluri erau decontate de banca.

  “Deutsche Bank nu aproba distractiile sexuale ale angajatilor, iar cheltuielile legate de acestea nu vor mai fi decontate”, se mentioneaza in document, citat de revista Spiegel.

  In directiva se mai precizeaza ca persoanele care vor efectua calatorii cu avionul in timpul noptii vor fi nevoite sa faca dus la aeroport si nu intr-o camera de hotel rezervata in acest scop, in timp ce angajatii care vor calatori cu trenul se vor multumi cu bilete decontate la clasa a doua.

  In cazul in care exista si alternativa de a folosi transportul in comun, calatoriile cu taxiul vor trebui aprobate in prealabil de seful direct, pentru a putea fi decontate.

  Recent, o alta institutie germana a fost implicata intr-un scandal cu tenta sexuala. Conducerea Volkswagen a fost nevoita sa demisioneze dupa ce s-a aflat ca a organizat petreceri si orgii sexuale, in cinstea sefilor de sindicat, ca rasplata pentru ca acestia au acceptat reducerile de personal preconizate de companie. Toate cheltuielile au fost suportate de firma. ”

  http://economie.hotnews.ro/stiri-finante_banci-2877272-efecte-neasteptate-ale-crizei-economice-deutsche-bank-nu-mai-deconteaza-vizitele-bordel-ale-angajatilor.htm

 3. pardon…da’ pe nutzi o fi intrebat-o?
  ca noi vorbim despre rumanu’ ala..ca-i asa..si pe dincolo….da’ de nutzi nu zice nimenea nimic.
  si nu-i in regula.

Leave a Reply

%d bloggers like this: