Hai

Hai, că diseară e “meciul cel mare”. Cine citeşte de ceva vreme blogul ăsta ştie ca pentru meciul de diseară am un interes aparte şi obiective bine stabilite.

Acum, judecând după intenţiile formulate – mai mult sau mai puţin explicit- de către Piţi, tare îmi e teamă că şi la meciul ăsta flăcăilor noştri o să le rămână imprimeu cu romburi pe cur, de la atâta împins cu curul în poartă. Tactică strămoşească: otraviţi fântânile, ardeti holdele, beliţi… mă rog.

Acum între aşteptările noastre şi obiectivele flăcăilor e o diferenţă semnificativă, aşa că nu mă aştept la minuni sau gesturi necanonice. Pentru că, în vreme ce noi aşteptăm să le întoarcem palma italienilor şi să ne reperăm onoarea, flăcăii sunt cu mintea la impresari, lovele şi lenjerie de firmă.

Mari speranţe nu-mi fac. Mă tem chiar că ne vor călca ăia, încă o dată, în picioare. Dar undeva, aşa, ascunsă tot mai respiră anemic speranţa că poate scăpăm un stop pe tibie. Şi le dăm şi vreo două să le scoatem calcio-ul din cap.

Dar tare m-aş bucura să le arătăm diseară tuturor cum explodează mămăliga. Deşi unii ar spune că nu. Aşa că rupeţi-i. Şi lăsaţi imnul în pace, că nu grija aia va fute pe voi.

P.S. Interesant şi ce spune Vlad. Păi să nu îţi vină să…

Comments

0 thoughts on “Hai

 1. Ciupico, tot pe scut vor veni. Indiferent de rezultat.
  Stau bine la intonare chiar daca Chivu e cam afon si repezit.Este patrioti, baietii.

 2. Ma doare , Mordechai. Ca aia sunt actori buni iar ai nostri experti in acumulari de cartonase. ma rog, si arbitrii sunt darnici.

 3. mie frica ca ai nostri sa nu joace în ritmul de la începutul piesei si sa ajungem sa comparam ritmul imnului nostru cu cel al italiei ca explicatie finala. vorbeam cu cineva care spunea ca stie de la nea piti ca e 0-0 la asta si 1-1 la alalalt.
  ma rog, eu am tinut cu ei si la meciul cu franta si o sa tin si la cel cu olanda. daca se califica belgia sau canada poate ca eram un pic cam încurcat 🙂
  si totusi am sa beau o sticla de frantuzesc ca de la ala italian am observat ca ma doare capul.

 4. @ aka
  Intri în detalii care mă depăşesc. Măcar tu te mai pricepi, văz, la sportul cu beşici.

  @moshcalifar
  Mie îmi e teamă să prezic.

  @ciupico
  Am zis eu că ne rămâne urma de la plasa porţii pe cur.

  @ satmareanca
  Să te audă cine trebuie !

 5. Se zvoneste-n sat ca le vom croseta macaroana , ca vor fi calcati in picioare. De-a Domnu’ sa renunte la paste si sa treaca la orez. Mai ales ca oranjii le-o cam umplura. Macaroana, de ! io nu-s ce sa fac…sa ma apuc de pe acum sa intonez imnul, sa nu-i mai sece pe ei de vlaga, sau sa iau un antivomitiv ?

 6. Mordechai, sunt mai afoana la fotbal decat Chivu in reproduceri orale, dar la picioare pot sa dau. Am crescut pe maidan cu besica in brate. Aici cam tuna si fulgera. Oare si zeii nostri au emotii ?

 7. Ne-am indignat la spotul englezoilor. Cand l-am vazut pe crucios in galeria noastra, ne-a trecut repede. Ne-am mai indignat si la interviul lui Boloni. Ca sa fiu cinstit, mi-e teama ca si el avea dreptate. Intotdeauna (sau aproape intotdeauna) ne-am propus putin. De multe ori foarte putin. Si de fiecare data, am obtinut mult mai putin decat ne-am propus. Asa ca….
  Articolul Mariei Andries este, dupa parerea mea, o mare porcarie. Si ne mai indignam ca au ajuns cuferele sa acopere monumente!

 8. Şi aici tună şi fulgeră, Aka. Ce-o fi…vedem în scurtă vreme.

  @ pacos
  Vezi ce spui. Altfel vor veni limbricii să te categorisească de nationalist, vadimist, ne-european etc. :)))

 9. Multumesc pentru avertizare da’ ma doare-n…..adica nu ma doare c-ar fi nasol. Pot sa spun aici “mi se falfaie”? (daca nu, modifica tu, te rog)

 10. bîrfea lumea ca la unu unu era tare.
  numai sa aiba actele la el , ca altfel e risc de expulzare si mai are un meci cu portocale.

 11. Se vehiculeaza ca Banel va fi inlocuit cu Florentin Petre. Mai avem o sansa in cazul asta. Plus ca italienii sunt superstitiosi. Azi e zi de 13.

 12. Calderoni a zis: “II lasam pe romani sa castige, doar daca-si iau tiganii inapoi” S-a scos in cazul cand o iau in macaroana.

 13. Florentin Petre e bun ca alearga fara sa gandeasca la cat de obosit e, pe cand Banel mai ia cate o pauza sa se-ntreabe – cel mai ades – in ce poarta sa suteze.
  Brrr…mai e putin.

 14. E romanu’ ala mic, cu capul mare si cu suflet la fel de mare. Da’ mai e putin si incepe. Comentam in pauza sau dupa.
  HAI ROMANIA!!!

 15. Au mai avut ăia de la Dinamo un jucător a cărui poreclă era Mobra. Nu mai ţin minte cum îl chema. Florentin e Yamaha lol
  Aleargă la fel de mult ca Bănel , dar nu e la fel de brownian 🙂

 16. @ aka
  Amândoi aleargă de parcă nu ar avea splină. Cu diferenţa că Florentin aleargă într-o direcţie clară. Bănel aleargă şi mai mult. În toate direcţiile. Deodată.

  @pacos
  Hai ! Şi dinamovist de al meu:)
  De aia mă ciupeşte Ciupico:))

 17. @ Alandra
  Spre ruşinea mea nu ştiu de care mobră povesteşti. Da’ au avut dinamoviştii motoare mişto: Dumitrache, Lucescu, Dinu…
  Nu mai spun de echipa din 90 că mă emoţionez.
  Acum eu sunt dinamovist, dar să nu se creadă că nu-mi plăceau şi Sătmăreanu, Marcel Răducanu, Rică Răducanu … deh…vremuri.
  Sau Dobrin.

 18. Nu-l impusca nimeni pe Piti ? Renunta la atac si se va retrage in aparare.Schimbare de optiune, pe ultima suta de metri. Dica nu intra. Bine ca ramane F.Petre.

 19. Nici eu nu am înţeles, dar eu sunt pe lângă fotbal. Iar o să se plimbe Mutu ca pardonul în căldare. Şi Niculae o să demonstreze celebrele lui preluări.
  Dică era obligatoriu la meciul ăsta. Dar asta o zic eu ca afon.

 20. :))))))) Visul lui jiji, ne duce pe culmi .
  “”Îi batem sigur pe italieni pentru că am avut eu un vis frumos azi-noapte”,” zice cavalerul.
  “”Sunt optimist că am visat frumos, aşa cum pluteam şi lumea se uita la mine”,
  asta imi mai taie din emotii. :)))))))))

 21. Sper ca greseala arbitrului in nevalidarea golului, sa nu se intoarca impotriva noastra.
  Mi-e teama ca ocaziile sa nu se razbune. pe noi, ca pe ei, nu-mi pasa.

 22. Goian e din alt meci. Niculae varză. Mutu cu mintea la corcoduşe. Excelent Raţ. Bun Lobi.
  Aştept scilipirea lu’ Dică. Dacă rezist să văd repriza a doua. Că eu sunt cu pompa deficitară.
  La golul lor nu sunt foarte convins că nu a fost off side.

 23. a fost un meci frumos ; abia acum se vede contrastul cu meciul cu franta. bravooo!
  apararea varza dar Lobont cît patru. bravo Rat, Contra si pentru golul care l’a dat nu am nimic cu Mutu.
  olanda trebuie sa bata franta si noi olanda. HAI ROMÂNIA!!!!!!!!!!!

Leave a Reply

%d bloggers like this: