Hai cu petiţia

Planeta e supra-populată. Asta devine tot mai evident. Multă lume. Şi multă lume cu probleme. Ce mai citesc azi ? Despre minunăţiile de petiţii pe care le mai face românul cu neuronul tulburat şi aspiraţii complicate. Şi nu mă refer aici la petiţia anti- Badea. Ci la nişte mostre de perspicacitate rânduite, pe coli albe de hârtie, de cetăţeni cu drept de vot ai patriei noastre. Şi înaintate spre rezolvare primului ministru.

O tanti îi scrie lui Tăriceanu pen’ ca vrea să se mărite. Cât de priceput o fi Călin Anton etc. în codoşeală/ peţeală nu ştiu. Mai ales că tanti Aglaia are deja în vizor un mire: Bruce Willis. Îhî. Aţi citit bine. Una bucată tanti s-a hotărât să-l facă bărbat de casă pe Willis. Gata cu umblatu’ bagabont, cu troznelile prin daiharduri de la unu la ţâşpe. Îl ia, îi pune pirostriile şi îl pune la bătut covoarele, în faţa blocului.  Să vadă el ce e aia nevastă adevărată şi ciorbă de perişoare. Nu Demi şi alte panarame.

Altul anunţă onor guvernul că stă bine cu limba extraterestră. Scris, vorbit, citit. Asta dacă e cumva nevoie. Că nu se ştie când pleacă Tăriceanu prin Sirius şi n-o să se înţealeagă prin semne cu sirienii (sic!). Ce e mişto e că prin cosmos se vorbeşte o singură limbă. Nu ca în balamucul ăsta de pe pâmânt.

Altfel, chestii banale: Elvis văzut în timp ce îşi făcea plinul la o benzinărie din Feteşti; Ceauşescu reperat la coadă la Metro; una răpită de extratereştri şi violată de un extraterestru pe nume Nelu, care duhnea a ţuică. Chestii banale.

Comments

0 thoughts on “Hai cu petiţia

  1. Eu am inteles altceva.
    Ceausescu alimenta Dacia 1300 la benzinaria din Fetesti pentru ca azi circula doar numerele cu sot, Elvis a fost zarit la raionul cu dulciuri din Metro iar Nea’ Nelu, beat muci a luat-o pe una la poceala crezand ca nu e liber cugatatoare in credinta.
    Chestii banale:
    Tariceanu se crede Bruce Wilis, iar unu Calin Anton si-a propus sa-l invete extraterestra…just in case

Leave a Reply

%d bloggers like this: