Hai cu electorala !

La teveu Geoană se crede orator. Rar am văzut pe cineva bătând câmpii în felul ăsta. Dar altfel îmbătat de ipotetica ( şi total neargumentata) idee că ar fi un dibaci orator. Prolix, demagog şi găunos.

Ioska Buble ne anunţă că la sectorul 4 candidează ” Găozarul”. Ovidiu Zara. Să aibă baftă.

În cutia poştală un fluturaş din care îmi rânjeşte Stolojan. Şi îmi recomandă nu ştiu ce papagal spunându-mi că garantează pentru el. Sanchi ! Şi asta ar trebui să … ce ?

La uşă azi dimineaţă unul de la pedelic. Făcea “sondaj”. Avea şi ecuson. Dacă răspund la sondaj, care garantează anonimatul- zice el, pot participa la tombolă să câştig un miel de paşte. Anonim, hă ? Miel, hă ?

Aia e. Geoană tot n-a terminat. Mircea, fă-te că vorbeşti !

P.S. Una tare. Pe surse.

Comments

0 thoughts on “Hai cu electorala !

 1. Prietene, tu eşti sigur că noi n-am inventat maşina timpului, care ne-a propulsat direct în lumea lui Caragiale? Chestia cu mielul este genială: a fost câştigat de anominul de la Et. 3, ap. 12, Bloc Wxq, strada Sapienţei 1234, oraş Murfatlar! Să-l pape sănătos!

 2. Offtopic: daca stiti cumva inregistrari de la lansarea PDL poate imi dati niste linkuri ca sa ma dumiresc pe neshte “aspecte” de mobilizare. Pare ca Vanghele isi cam arata limitele de organizator, dar nu vreau sa ma ante-pronunt.

 3. @ Constantin Gheorghe
  Dar nici dispreţul nostru nu-i de colo.

  @ Semantic
  Nu ştiu. Dar ar fi interesant. Totuşi, Vanghelie cică ar gi pesedist. Cică. Iar limitele sale ca organizator… pai spaţiul dintre limte e atât de îngust că nu trece bobul de mătreaţă. Dar nu doar la organizare mă refer.

 4. Apropo de mizanplace-ul politic, anuntarea aliantei politice PSD-PC, cred ca PSD a facut un pas decisiv in sensul fortarii lui Geoana de a evita pe viitor apropierea de Cotroceni. Din pacate, pentru PSD, in loc sa se comporte inteligent repeta schema de realizare a marelui front “anti-Base” asa ca presedintele nu se va lasa prea mult rugat s probabil va raspunde in stilul sau. Probabil ca odata cu ziua de azi se cam epuizeaza initiativele politice la vedere ale PSD.

 5. Nu sunt deloc convins că e aşa. Iniţiativa respectivă are rostul ei. Era o alianţă oarecum logică. Dar sunt de acord că probabil resursele s-au epuizat.
  De fapt, partidul ăsta ar avea resurse, dar alea candidează independent sau… îşi văd de bloguri.

 6. @dear all,
  dup analize atente, studii longitudinale, focusuri savante, experimente aprofundate si verificari incrucisate reise clar o chestie: problema Oprescu-PSD este una cusuta cu ata alba!nici macar fir chirurgical nu se foloseste!
  Este o strategie de mobilizare a votantilor PSD, nu se adreseaza nici macar grupurilor tinta principale din Capitala. Dezamagitor! gaselnita pare scoasa din manualul consultantilor britanci.

 7. nu e verficata da parca merge pe ipoteza mea “http://ioskap.blogspot.com/2008/04/semnaturi-pentru-oprescu-la-lansarea.html”

 8. @Draga Mordechai,
  cum spunea (citez aproximativ) un mare fizician, previziunile sunt utile, in special cele care se refera la viitor. hehehe

Leave a Reply

%d bloggers like this: