Hai cu barilu bariu

Hai să înceapă săptămâna cu veşti bune. Ţiţeiul ( adică petrolu’, nea Stere !) a scăzut la doar 137,62 US$ pe baril. După ce avusese o erecţie de 139. Opeciştii se zbat să îl ducă la 150 până la mijlocul lui iulie. Şi ăştia sunt oameni serioşi: ce-şi propun aia fac.

Greu să mai scoţi cincinalu-n patru ani în ritmul ăsta. Ăştia mai tineri, ca să nu vă ducă gândul la alte alea, n-are treabă cu Băse, nici cu suspendarea. Şi, oricum, conjugarea corectă nu e băse. Dar situaţia cam asta e.

Hai că acum putem începe săptămâna.

Oil Dashboard

June, Monday 9 2008 – 02:42:40

Crude Oil
$137.62 0.92 0.66%
2:42 AM EDT – 2008.06.09

Comments

0 thoughts on “Hai cu barilu bariu

 1. Pietene, ce ţi-am spus eu? Adevăratul prag psihologic este la 200 de dolari barilul. Până atunci o s-o ţină tot într-o erecţie. Preţul, nu nea Stere, care pare s-o ţină tot într-o pileală. Cât mai are ce pili! Că o se se bată pe cărţălău cu aftomobiliştii1

 2. Şi ce pot să facă şi bilderberguşii ăştia? Îl adoptă pe Putin? Fac pace cu Iranul? Cred că e prea multă legendă în jurul lor. Un club de discuţii, şi nimic mai mult. Lumea e mult mai complicată şi mai imprevizibilă, pentru a fi condusă de o mână de oameni. În loc de conspiraţii, americanii ar putea să scoată SUV urile în afara legii. Să vezi cam pe unde ar ajunge preţul barilului!

 3. Ei, mai reuşescei să facă una-alta. Dar sunt de acord că influenţa lor e uşor supra-estimată. Dar nici să nu-i confundăm cu cenaclul “Visătorul şaten” nu e prudent.

 4. Foaie verde. Pe mine mă enervează ăştia când anunţă că scade barilul, ca să crească iar. Mai bine să crească odată şi bine ca să ştim cum stăm. Facem un atac de cord bun şi basta, ce să ne tot agonizăm inutil 😀

 5. Daca acuma as zice ca-s necasatorit, ai zice ca-mi fac reclama pe blogul tau si nu vreau asta… in rest, daca e bine pentru toti, nici o pozitie nu e chiar nefireasca…
  (Mi-aduc aminte ca la drept penal profesorul Basarab ne spunea definitia infractiunii de perversiune sexuala: orice act nefiresc in legatura cu viata sexuala…. si noi nu reuseam sa intelegem adica precis cum vine asta, ce e nefiresc??? – totusi cred ca fetele din grupa care au rosit mai tare au reusit sa inteleaga…)

 6. Dacă zici că eşti necăsătorit nu-ţi faci reclamă. Fetelor, năvală !
  Da’ dacă începi cu aia… “dacă e bine pentru toţi” ,…. asta e reclamă naşpa. Fetelor, la loc comanda.
  De profesorul Basarab n-am auzit. Altă generaţie, alţi profesori etc.
  Dar dacă aşa vă explica… nici nu o să aud prea curând de el.

Leave a Reply

%d bloggers like this: