Ghidul spiritual al elefantului

  E posibil ca John McCain să devină următorul preşedinte al Statelor Unite. Nu spun că e bine, dar e destul de posibil. Şi dacă aveţi impresia că după ” răsfăţurile”  perioadei dubya asta ar fi o binecuvântare, mai gândiţi-vă.

Rod Parsley este cel pe care John McCain îl prezintă ca fiind al său ” spiritual guide”. Ceea ce e problema lui. În acelaşi timp însă trebuie spus că Parsley este expresia cea mai hidoasă a fundamentalismului religios.

The leader of a 12,000-member congregation, Parsley has written several books outlining his fundamentalist religious outlook.

Parsley in his book “The 2005 Silent No More” in a chapter titled “Islam: The Deception of Allah,” warns there is a “war between Islam and Christian civilization.”
He also calls Islam an “anti-Christ religion”, urging the US to launch a new crusade to eradicate Islam.

In the past Parsley’s church has been accused of engaging in pro-Republican partisan activities in violation of its tax-exempt status.

McCain’s relationship with Parsley is politically significant. In 2004, Parsley’s church was credited with driving Christian fundamentalist voters to the polls for George W. Bush.

Sursa o găsiţi aici. Tratamentul se poate şi el găsi cu uşurinţă dacă există voinţă.

Comments

0 thoughts on “Ghidul spiritual al elefantului

 1. Mc Cain are o alura de loser, mi se pare genul de erou de razboi coplesit de propria glorie. In cazul lui, gloria insemnand faptul ca a rezistat 5 ani jumate in puscariile vietnameze la tot felul de torturi. Eu nu m-as urca intr-o masina condusa de un astfel de om… Cert este ca toti cei trei posibili viitori mari licurici sunt vai de capul lor… Raman la parerea mea, oricat de ciudata ar parea: cel mai bun presedinte after Bush ar fi fost Cheney… Oricum, daca Mc Cain ajunge presedinte, vice trebuie musai sa fie Bush… Parerea mea…

 2. sursa:David Corn

  Parsley nu este de loc un timid in ceea ce priveste dorinta sa de a face KO Islamul.
  Parsley militeaza si pt. anihilarea “culturii” homosexuale dar si a avortului (“abortion industry”); militeaza chiar si pentru lichidarea industriei de “entertainment” in SUA.
  Isi sfatuieste adeptii si cititorii sa constientizeze ca o confruntare intre Crestinatate si Islam este inevitabila.

  In Partidul Republican, crestinii fundamentalisti formeaza un grup foarte important ; la alegerile din 2004 , biserica lui Parsley s-a ocupat tocmai de indrumarea “fundamentalistilor crestini” pt. ca acestia sa acorde voturi pentru Bush.

  Unul dintre statele decisive in acest sens (o coalitie crestina) este Ohio , care insa este condus acum de un Guvernator Democrat.
  S-ar putea ca misiunea republicana a lui Parsley sa se rezume numai la castigarea voturilor in Ohio.

  Pana in prezent , staff-ul de campanie al lui McCain nu a oferit raspunsuri la numeroasele comentarii facute in media in legatura cu pozitia anti-Islamica a lui Parsley ; tacere si din partea lui Parsley.

  De ce ar curta McCain un individ ca Parsley ?
  Poate castiga alegerile fara Parsley ?
  Va renunta candidatul republican la Parsley ?

 3. @Alandra
  Pai lasa ca se echilibreaza Parsley cu popa de-l invata litera Domnului pe Obama…ala a lui McCain vrea distrugerea islamului, astalalt a lui Obama vrea God Damn America, cu ceva antisemitism in corolar….se-nteleg ei pana la urma.

Leave a Reply

%d bloggers like this: