Foto-ghicitoare

Ghici cine e în poză. Şi după ce ghiciţi aştept comparaţii oportune. Via Andrei Bădin.

UPDATE: Jucătorul e cătrănit că încă nu s-au aruncat destule brichete în campania electorală. Bună o ieşire cu zoologia pe stradă, dar zeusul vrea capete-n gură, muci şi sânge pe gresie. Ăsta mediator, ăsta preşedinte imparţial. Ce -o mai zguduim atât, ia, bre zeus, o pancartă şi bagă-te om-sandwich la campanie. Hai luaţi câte o bordură şi treceţi la măcelăreală că se plictiseşte tatăl succesurilor.

Comments

0 thoughts on “Foto-ghicitoare

 1. din fericire pentru ei, ăla e mai încorsetat decît ai noştri. vorbii cu sor-mea, ce-şi face veacu pe la albion, şi-mi zise ce dude scoate “coafatul”. e mai tare decît bush.

 2. a da? e o poza pe bune? eu am crezut de la început ca e base photoshopuit de un meserias de la arsenal 🙂

 3. 🙂 🙂 🙂 🙂
  God Save Gordon I by the Grace of God, of the United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland and of His other Realms and Territories King , Head of theCommonwealth, Defender of the Faith !

 4. asta cu ajutatul pe noi îmi aduce aminte de bancul în care bula îi atragea atentia liderului tory de pe vremuri , ca sa’si bage mintile în cap si sa faca bine sa cîstige alegerile ca altfel o sa fie nasol de noi românii. pai daca vin laburistii la putere, cum o sa strigam noi la areoport (sic- vorba quebecouazului) “ceausescu maical fut”!

 5. ala cu pasta de dinti sau parca ala era Johnson&Johnson ?
  pe boris îl stiu de multi ani, de cînd facea circ la BBC si filmulete anti UE. si oricum are marele atu ca vorbeste englezeste mai bine decît base si a lui “sulaina ceanal” asa ca poate sa spuna cîte prostii voieste.

 6. mie mi’e simpatic ca aduce cu Edgar Winter.
  daca nu da drumu’ la bariera în city macar de un tobacco road sa puna. ( cu borduri de la videanu, granitice)

 7. Suntem superficiali ori nu am clickuit pe link. Tot aia-i:)) Zău că nu m-a strâns deloc. Zeuseanu a intrat în campanie şi a dat startul circului. Startul la blat 🙂

 8. Păi omul e deprins cu zarva de bodegă. Mai un sifon în cap, mai o frapieră la occipital. Şi se gândea să organizeze locşorul să-i fie lui pe plac.

 9. Eu zic ca per ansamblu stam bine, cateva partide se vor agita putin saptamana asta, e normal, nu strica la gimnastica electorala.
  Simpatic Iliescu a intrat pe cursul normal, era si pacat.

 10. Pai da, ii convin brichetele. E mai usor sa castigi la masa verde (de dolari).
  Chestia aia cu “dati senzatia de intelegere” , de unde o fi scos-o ? Mie imi dau toti senzatia de greata.

Leave a Reply

%d bloggers like this: