Fineţuri de campanie

Calendar: un an şi două zile de la ieşirea PD-L, fost PD, de la guvernare. (Cu cruce neagră în Modrogan; dezlegare la berceni şi silvieni). 

“Domnul deputat a încercat să denatureze un incident dintr-o comună din Apuseni, spunând că un liberal a atacat un bahic de-al lor….. “O să încerc să-i împrospătez memoria invizibilului deputat PD minus L şi să-i amintesc că domnul Horhat, actual primar şi candidat din partea PD minus L la Primăria Jidvei, s-a remarcat în mass-media ca urmare a faptului că a bătut un consătean. Drept bonus, domnul primar este susţinut în continuare de PD minus L pentru un nou mandat. Un alt exemplu concludent este cel de la Pianu, unde un oarecare PD-ist şi-a permis cu tupeu să ameninţe un liberal din Purcăreţi, nici mai mult nici mai puţin că-i…rupe gâtul”. Eseist de serviciu : liberal Nicolae Popa, un băiat cu experienţe în diverse partide. 

Mona Muscă ar putea cándida candida la unul dintre cele 13 colegii electorale ale Argeşului. Cum spuneam, PD-L este deschis colaborării cu informatorii Securităţii. Cu informatorii Miliţiei, nu.   

„Se poate spune că PD-L Vrancea s-a transformat într-o mănăstire în care preot este Jan Vraciu, iar dascăli sînt fraţii Panciu care adună şi cotizaţiile pentru mănăstire. Lor li se mai adaugă paraclisierul Andrei Dulgheru, iar cel care se ocupă de înmormîntarea organizaţiei, dar şi de autopsii este doctorul Nicolae Moise“. Ectenie rostită de cuviosul Nicu Mazere, din eparhia pedelică a Vrancei.

Comments

0 thoughts on “Fineţuri de campanie

  1. Mordechai… ce m as face fara sprijinul tau…10x
    ps.
    Disertatia am scris o fara diacritice…ca sa extrapolez subiectul…si am luat 8…
    Ce lume..
    Scuze ca m am abatut de la subiect…da inca eram la fineturi 😀

Leave a Reply

%d bloggers like this: