Există o explicaţie

Râdeam noi ca ignoranţii, acum ceva vreme, de afişul unei candidate de prin Bacău, care ne invita să încercăm şi cu o femeie. Ei, exista o explicaţie. Ia să vedem:

Americanul Edward Smith, de 57 de ani, din Washington, traieste adevarate povesti de amor cu autoturismele sale, relateaza The Telegraph.

Barbatul nu a fost niciodata atras de femei, iar prima lui iubire a fost un Corvette pe care l-a vazut cand avea 13 ani.

De atunci si pana acum, Edward a avut peste 1.000 de relatii cu masini, cea mai lunga dintre ele fiind de cinci ani.

Smith le scrie poezii iubitelor sale, le saruta si le imbratiseaza toata ziua.

Cand vine vorba despre sex, americanul este rezervat in declaratii. Totusi, Edward a spus ca a avut cea mai tare partida de amor cu un elicopter.

In prezent, americanul este indragostit de un Volkswagen Beetle pe nume Vanilla, caruia nu ii e insa prea “fidel”, pentru ca mai are doua amante pe patru roti.

Smith sufera de o boala numita “mecafilie“, afectiune cu care au mai fost diagnosticati peste 500 de americani.

Acum pricepeţi că era cu bătaie lungă mesajul clarvizionarei peremiste. Cât despre americanu’ cu pricina… hai înţeleg şi eu cu Toyota că le are mari. Da’ chiar aşa cu curva aia de Mazda ?

Comments

0 thoughts on “Există o explicaţie

  1. io am fost întotdeauna de parere ca a cumpara o masina e sinonima cu a te încurca cu sexul opus ( cu acte sau fara)- macar pe o perioada de 5 ani ( asa de leasing). sunt multe similitudini
    ( comportamentale de ambele parti) asa ca îl înteleg pe edy. si eu ca si Queen “I’m in love with my car”
    leona mea e italianca (lancia lybra) si e cea mai tare din parcare. spre deosebire totusi de edy eu sunt fidel ( sunt la a doua lancie – delta i’am transferat’o sotiei) si înca nu obsedat.

  2. Eheee. Da’ de Siegfried si Marcello nimicutza ? Nu c-ar fi ceva rau in asta (vorba lui Jerry Seinfeld si mai e si marsul la ora asta)

  3. Păi dacă nu o avea pe tanti de la Bacău să o încerce, încearcă cu ce are la îndemână Edy. Or fi având decolteu? 😀

    Cu Dacia nimeni nimic? Se poate chiar aşa? 😉

  4. Prietene, am pus pe blogul meu dovada că şi elefanţii suferă de aceeaşi boală. Dacă gripa aviară trece de la lebedoi la om, de ce n-ar trece şi mecafilia de la om la elefant? Perversă lumea în care trăim!

Leave a Reply

%d bloggers like this: