Exercitii de admiratie si expiratie

Exact. Azi fac 10 genoflexiuni pentru ca m-au dat de exemplu la ziar. Io-te la Moshe, ca da pilda nu numai in comunitate ci si la restul convivilor:

 

“…..Orizontul este sumbru, dar exista o raza de speranta: cunosc un tanar istoric, de fapt ma laud cu prietenia lui, exceptional, sclipitor prin simpla prezenta. ……….Ei bine, acest tanar, nu are 40 de ani, nu lucreaza la Consiliu, nu o sa intre in greva foamei….”.


 

Deci Mordechai, sa nu-i spui lui rabbi ca-mi fac PR pe teme de CNSAS, ca numa` de lustratie si de arhive nu discutasem in ultima luna. Cat priveste CNSAS, eu sunt pentru modelul german. Si uite asa am ajuns la genoflexiunea 10. Despre arhive ar cam merita sa discutam. Asa, cu nonsalanta. Saptamana viitoare. 

Mordechai spune: Eu stiam. Acum o sa iti apara si la mapa profesionala. Mai multe nu spunem, ca noi nu deconspiram. Nimic.

Comments

0 thoughts on “Exercitii de admiratie si expiratie

  1. A zis ca nu face abonament decat la institutii…si n-a vrut Mordechai sa trecem pe adresa blogului abonamentu`, sa nu ne prinda fiscu` ca n-am platit anul asta taxele…..

Leave a Reply

%d bloggers like this: