Eveniment. Pe bune

Mâine, cu ocazia împlinirii a un an de când ne-am mai tras-o o dată, preşedintele tuturor românilor care n-au avut de lucru şi la votat va susţine un recital. La Cotroceni. Sub genericul “ziua porţilor dăşchise , hăhăhă” . Pot participa toţi românii care n-au plecat din ţară.

Mergeţi, dom’le. Vă promit eu că o să fie panaramă interesant tare.

UPDATE: Andrei Bădin are o chestie care merită văzută. Despre “oamenii realităţii”. Adică despre derbedei iubitori de derbedei.

Comments

0 thoughts on “Eveniment. Pe bune

 1. Poate ii lasa piratul sa se simta bine p-acolo si el o pune de-un miting la Universitate ca trecu anul si nu se vazu cu poporu’. Totusi nu cred ca are umorul asta.

 2. Nuuu. Vine boboru’, că-l iubeşte. Şi dragostea de conducător nu e lăsată la voia întâmplării, ci decurge în cadru organizat. Pe aici s-au organizat deja autobuzele. Şi s-au transmis către anumiţi conducători de instituţii… invitaţii…. severe (sic !) la mobilizare.

 3. acum spune si tu mordechai ( chiar daca nu le cunosti tu pe toate) cum pot oamenii astia sa se ajunga ? care e mecanismul? s’a înlocuit filtrul de la cadre cu cel de mahoarca?
  sigur ca nu am eu reperul valorii dar orisicît. si apoi sunt multi betivi pe care nu’i iubesc dar parca mai si aveau ceva de spus cînd deveneau vedete.
  spre ex:

  http://www.youtube.com/watch?v=pqqj0_ecFkM

 4. Ciupico…există beutori şi beutori. Păi Gainsbourg era altă specie. Da’ ce vorbim noi…

  @ Florin
  Circ e non-stop. La campanie se mai scapă si pachete… cu nutreţuri.

  @ Alandra
  Musai. Probabil se vor distribui în autobuz.

Leave a Reply

%d bloggers like this: