Eppur si muove

Titlul l-am ales, printr-un straniu sincronism, gândindu-l simultan cu amicul Ciupico.

Ieri când vorbeam despre faptul că Doctorul este obligat ( aproape) să canideze la PGC mi-au zis unii că nu mă pricep -ceea ce e corect.. Argumentele le-am servit ieri cu garnitură de nervi şi sos de “n-ai încotro”. Nu revin.

Deja ieri, la puţine ore după ce publicasem articolul, aveam semnale că se mişcă ceva. Comentatorii de ieri ai articolului găseau că umblu pe pustii. Că lucrurile sunt, desigur, mai complicate. Că. Argumente perfect valide altfel. Dar există momente în care deciziile se iau altfel. Iar doctorul tocmai a luat o astfel de decizie.

Nu ştiu cum a cântărit şi ce l-a urnit pe doctor. Nu ştiu nici dacă va reuşi să strângă semnăturile necesare. Asta vom vedea. Ştiu doar că se mişcă. Şi pot intui reacţiile şi presiunile care vor veni dinspre conducerea PSD. Dar se mişcă. Şi asta e important.

Sorin Oprescu s-a decis să pornească la o luptă complicată. Care, aşa cum spuneam şi ieri, nu e neapărat cu Blaga ( dacă Blaga va rămâne candidatul pedelic). Mai departe e important să nu-l lăsăm singur.

Comments

0 thoughts on “Eppur si muove

 1. @ Ina
  Asta spuneam şi eu. Dinspre mine… tot suportul. Dacă asta înseamnă ceva.

  @ Alandra
  Ca de obicei la timp, cu linkuri utile ! Semnăm toţi, dar ce facem că nu suntem bucureşteni ?

 2. Nu este chiar imposibil. Chiar ma gandeam ca daca S.Oprescu ar candida acum la primarie , indiferent de rezultat, cred ca ar reusi sa “adune” in jurul lui un electorat destul de serios pentru alegerile din toamna. Chiar si pt. prezidentialele din 2009. Chiar sub sigla PSD. 🙂

  P.S.
  Hai ca a reusit sa stranga o suta de mii de semnaturi. Am rasuflat usurata. Astept sa-si depuna candidatura si zau ca ma duc la vot de data asta.

Leave a Reply

%d bloggers like this: