Electoraleee

Andrei Crivăţ descoperă o minunăţie de clip electoral. Sublim. Divin. Cuvintele… păleşte- vorba cuiva. Aşa că scurt, iaca der klip. Eu nu pot comenta. N-o să puteţi nici voi.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=-iusmHSLrfQ]

UPDATE: La Palat găsiţi o colecţie memorabilă de asemenea măestre op-uri. N-o să-i votaţi. Da’ tot faceţi abdomenu’ suplu. Eu vă dau o mostră, restu’ la sursă.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=wPyBJOUj2mg]

Comments

0 thoughts on “Electoraleee

 1. Am înţeles! Dar când vezi doi nesimţiţi, care-şi etalează scârbos bogăţia, cu mesajul: Hai să facem Baia Mare, adică să-i operăm şi pe ăştia la portofel, că mai avem nevoie de-o piscină, îţi aminteşti subit de Internaţionala. Şi ce, blogosfera nu are nevoie de un Imn al amărâţilor? Că multă lume sărmană şi pe Net!

 2. aoleu!!!!
  s’a bagat uninominalul si în închisoare? e criminal!

  dupa cum se vede , oferta e diversificata ; e de unde alege!
  mai tare ca la Vania ! ( ceea ce nu’i usor)

 3. da , dar la noi votul canci costa . ca daca nu te prezinti la urne platesti consumatia. deci cum ar veni la voi, stai acasa , platesti, ca aluia i s’a pus pata sa’ti modifice baia!
  în concluzie e tot pe acolo. în final noi ne rîdem iar ei sunt veseli.
  recunosc, parca totusi ai vostri sunt mai pitoresti.

 4. Ciupico, deci acolo flitul costă bani. Avantaj noi. Dar când îmi spui ” la voi” , ” la noi”… mă întreb dacă nu cumva ţi-au făcută ăştia transplant de genealogie.

 5. daca vrei sa stii am 3 cetatenii ( într’un timp faceam colectie) si precum omul tecuci ( cel cu motorul) pîna acum nu mi’au folosit la nimic. iar daca astia baga fee la stat acasa peste tot , trebuie sa umblu la pusculita. ( aia, model 47)

 6. 🙂 la noi ….la voi… eu îl folosesc ca un compliment (sic) de loc. ( ma forteaza gramatica electorala)

 7. l’ai vazut pe ala de la palat de pe locul 3 ( cu unu vieru parca)?
  serios acum, e grav ….ma tem ca e fara de speranta… nu stiu de ce dar cu vîrsta ne prefacem ca toti au fost niste… domnul Trandafir. realitatea e crunta nene! 18 ani pierduti aiurea!

 8. Văzut. Normal.
  Ciupico, era un dialog celebru:
  – A venit primăvara, s-a încălzit, au înfrunzit pomii.
  – Aiurea monşer, se dezgheaţă rahatul.

 9. ai uitat sa spui cu simbolul ei musca. ( daca tot pomenesti de dezghetata).
  îl vazui si pe cel cu contac, mult pupat pe blog de nastase acum cîteva saptamîni.
  moncher, linia frontului e aproape , 40 de km de suceava unde poposesc vara . aia cu pinalti pe frontu’ de vest, asta ma ameninta de la est , în sud n’am curaj sa ma uit . noroc ca au terminat ucrainenii cu alegerile. e clar, ma duc la Daniel (ala singuratic si mizantrop) la Putna. caci am o dezvoltare imobiliara acolo pe o costa, a cote de pestera 🙂

Leave a Reply

%d bloggers like this: