Din analele diplomatiei

Stirea suna asa ( si o sa pricepeti imediat despre ce anale vorbim):

Lieberman notes that the gay former ambassador to Romania quit the
State Department over the lack of partner benefits.

“I have felt compelled to choose between obligations to my partner —
who is my family — and service to my country. That anyone should have
to make that choice is a shame for the (department) and our country,”
Lieberman quoted Michael Guest as saying at his farewell ceremony

Daca ne prinde Rabbi ca dam aici stiri despre pardalnicele naravuri cele dosnice ne pune o saptamana la aerobic geostrategic in aer liber imbracati doar in pardesie tanga.
Dar nu puteam sa nu notam ca fostul ambasador avand de ales intre doua vicii: Romania si celalalt… mai stramt si mai intunecos… l-a ales pe cel din urma.
In spiritul tolerantei care ne caracterizeaza ne exprimam solidaritatea cu Guestul care nu mai vru sa fie guest si ne declaram la unison, atat eu cat si Moshe, lesbieni. Oy!

Comments

0 thoughts on “Din analele diplomatiei

 1. Bine a zis Mordechai, ca si Rabbi Aharon Feldman spune “a homosexual who does not have a family can make serious contributions to Judaism which others cannot”. ceea ce poate fi adevarat la scolile mai deschise contemporaneitatii. Numa` ca problema nu e simpla cu pikuach nefesh. Sigur, la Sinagoga la mine se mai ofera aliyah la cate unul de-a mancat vineri seara un Burger in shul la McDonalds (da` numai daca nu e el ala care a platit nota vineri dupa apus, ca se considera ca a incalcat Shabatul). Si este si normal, pentru ca altfel cu Finckelstein ce te faci?! Ii refuzi contributia numai pentru ca nu se poate opri din ceea ce face? וְאֶת זָכָר לֹא תִשְׁכַּב מִשְׁכְּבֵי אִשָּׁה תּוֹעֵבָה הִוא cum spune Leviticul despre ceea ce e toevah, insa stii si tu ca rabbi Bar-Or ne spune sa ne uitam de doua ori in oglinda inainte de a judecat o o data…

 2. bai romanasi camuflati, daca romanii se fut intre ei asa de bine de ce sa nu futa si un ambasador american? ha? nu uitati, au fost timpuri mai grele, cind africanii si palestinienii va futeau mamele pe guma de mestecat. Ce zice rabbi de asta, Mordi? 🙂

 3. @ balauru
  Asa cum bine spune rabbi Bar-Or, si tu ai dreptate. Insa si africanii si palestinienii au mame. Gandirea ta ar fi corecta a priori daca adevarul ei ar fi conditionat de propria ei posibilitate.

 4. Ina, de acord, astea nu-s M&M’s de la Wal-Mart, ci adevarate trufe intelectuale. Cred ca e cel mai tare blog pe care l-am citit in ultimul timp. Greu de inghitit insa de sapte capete, sapte cai si sapte mini-me negriciosi.

 5. @balauru
  Cred ca ai nevoie de o clarificare logica a gandurilor. Pentru M&M esti doar o ipoteza a stiintelor naturale, dar…. si viata are surprizele ei. Kaddish

 6. @ballaure tata
  asculta la fata….umor mai sanatos ca ala evreesc n-ai sa afli, indiferent unde-ti umbla coada aia nervoasa.
  pune mana pe citit, nu sta la cascat gura pe bloguri.
  ia’de citeste niste saulica bellow…si niste basevitz-singer….sa te unga pi sufletel.
  si pe urma vii la coana profa cu conspectu’.

 7. Pai lipseste omu’putin si cand se intoarce gaseste intifada in ograda? Pai ce e asta?
  Daca nu e calugarul e balaurul? Lasati-l pe balaure in pace are dreptul sa pupe in si anume posterior pe cine vrea el. Si sa umble pe bloguri sa imparta fulturasi pedelici daca le da voie generalul lor electric la uk.
  Da’ daca ne mai faci anti- semiti , balaure, s-ar putea sa iti intrerupem brusc tratamentul. In rest ramane cum s-a stabilit.
  Altfel logica balauriana e sublima: daca nu pupi basescu inseamna esti pesedist, antisemit, nu reciclezi ambalajele, nu donezi sange si ai facut cardasie la asasinarea bateriei de la vibrator.

 8. N-am io treaba cu acest Mushu, sopirlitza din Mulan, care se chinuie sa scoata foc pe trompa, insa ii iese doar fum 🙂 Din partea mea poate sa se autodetoneze virtual pe unde vrea…

 9. Ptiu drace, uite ca ma luai de “masina de fum” si uitai de miezu’ maroniu al problemei in cauza. Stie el Imparatul Diasporei sa isi tina supusii ocupati 🙂

  Treaba e ca pe timpul cit a iubit cu pasiune si in Romania, domnul/doamna Guest a inceput sa isi bage nasul si alte extremitati peste tot acolo unde nu-i fierbe oala, excitat probabil la vazul mustatile pandurilor din detasamentul de garda de la Guvern. E ca si cum Ambasadorul Romaniei la Washington ar deveni analistul de campanie al lui Obama…

 10. “Altfel logica balauriana e sublima: daca nu pupi basescu inseamna esti pesedist, antisemit, nu reciclezi ambalajele, nu donezi sange si ai facut cardasie la asasinarea bateriei de la vibrator.”

  bai pacaletilor, voi credeti ca mie-mi si pasa de prosttiile pe care le spuneti aici? Voi nu pupati PSD-ul in fund? eu nu pup pe nimeni, nici macar nu ma intereseaza ce merge in Romania, de fapt pe nimeni ni intereseaza de fapt. Toti vor sa faca doar bani in Romania si sa va f*** femeile ieftin. Insa sa va jucati cu Moshe si Mordechai mi se pare de prost gust din cauza ca nu prea se potriveste, de fapt nu prea intelegeti ce faceti. In plus, in citiva ani de zile, a doua limba cea mai vorbita in Bucuresti va fi ebraica, ca voi nu sinteti in stare sa faceti afaceri, doar sa-i uriti pe aia care stiu s-o faca. Intefada or sa va faca voua tiganii, cu sabiile. Mordi, lasa chestiile pe care nu le intelegi.

  Daca ma banati, ma doare in cur, sa ziceti mersi ca va fac trafic la blog, nu mai vorbiti doar voi intre voi. 🙂

 11. Karakas, daca iti concediezi creierul ai grija, nu mai lucreaza. dar ai voie sa rizi singur de glumele tale bashite ca de, sa nu moara de tot asa somer.

 12. “@ballaure tata
  asculta la fata….umor mai sanatos ca ala evreesc n-ai sa afli, indiferent unde-ti umbla coada aia nervoasa.
  pune mana pe citit, nu sta la cascat gura pe bloguri.
  ia’de citeste niste saulica bellow…si niste basevitz-singer….sa te unga pi sufletel.
  si pe urma vii la coana profa cu conspectu’”

  bai prabushito, o sa pun eu mina pe carte cind o s-o iei tu de pe tuica, betivanco.
  ce stii tu bai lesinato de umorul evreiesc? pune tu mina pe cratita ca locul tau e la bucatarie nu in Blogland. Aici iti trebuie I.Q.> 30 si tu nu indeplinesti conditia. Miroase-te la subrat si dispari pe termen lung. E un ordin. 🙂

 13. Aveti singe in voi? Hai sa ne luptam la mine la blog 🙂 dar sinteti ca tiganii aia lasi, dati si fugiti, amenintati cu puterea de blog. Mordi, nu-i frumos sa ameninti, nu te cobori la nivelul palestinienilor teroristi. 🙂

 14. Yo me hame lugar, balaure, nu ameninta nimeni si nici nu uram oamenii care fac afaceri, asta in caz ca vrei s-o faci pe-a toshavim…vezi sa nu-ti intre in fibrilatie autolitica aria lui Broca, ca-ti da impresii eronate pe termen lung. Altfel, ai un ocean de virtual la dispozitie, ia de te plimba cat te tine tasta (oricum, ai inceput sa pui virgulele corect, ceea ce, deja, e un semn de evolutie; asta daca nu-ti scrie colegul). Dechame entrar…da` mai si pleaca omu`… Stii treaba cu balauru? ti-oi spune-o altadata…

 15. Moshe, ai construit blocuri in Israel? Vas ca stii putin ivrit. 🙂

  Asta pe ce limba e?

  Yo me hame lugar, Nu suna nici macar a yddish 🙂 Am un defect, recunosc, nu stiu o boaba yddish.

  Nu fiti boi, daca e caterinca, particip. Dar din directia opusa. 🙂

  balauru e un rol de rau. sint gata sa-l intilnesc fe Sf. Gheorghe dar sa iasa cu un pi de fun. Lasati prostiile. Basescu sau altii pentru mine toti sint la fel. Si spre deosebire de voi, eu tin sincer la Romania, de aia o critic. Constructiv. Si presa straina zice ca Basescu e bun pentru Romania. De ce o cred mai mult pe ea? E mai obiectiva, cred.

 16. @balaurel, esti bun.
  ia, mai zi….sa vad cat poti.
  devine foarte interesant.

  bon, fimeile-s betive si lesinate, ai?
  asa ai vazut la tine in casa?
  un prabushita, obosita de atata tuica si cu IQ mai mic de 30.
  e cumva maman?
  daca da..imi pare taeribil de rau de famelia ta.

 17. Ok, balaure iti perii putin limbajul altfel pe langa ban poti avea parte si de alte bonusuri. Si e clar ca daca te dai dupa proxy n-ajuta, da? Altfel n-ai decat sa te manifesti liber in cadrul bolii.

 18. bre, v-am parasit, va comportati ca securistii, in plus n-aveti pic de umor. nu ma ascund dupa nimis, sint din Israel si nu suport antisemitii, e inteles de la sine. Nu ma intereseaza ce merge in Romania si nu inteleg jocul vostru.

  ai cistigat, fii fericit 🙂

 19. Promitem sa ne revenim rapid din socul provocat de dureroasa parasire.
  Ne recunoastem lipsa de umor. N-avem si nici nu se mai vinde. Despre rasism nu vorbim ca iar injuri la romani si la mamele lor ca un om de lume si de spirit ce te afli.
  Anti-semiti n-avem cum fi. Ca n-avem cum si nici n-o sa-ti explicam ca n-are rost. Poti incerca insa sa ne convertesti la naravul asta. In rest tu sa fii sanatos!

Leave a Reply

%d bloggers like this: