0 thoughts on “Despre “succesuri”

 1. E frumoasa bre, ce conteaza? Voi ce succesuri aveti? Ce oameni pot sa nu vorbesc cu voi? Ina e mai potrivita?

  P.S. Barak nu e numai Barak Obama si ministrul apararii al Israelului, e si unul din cei mai mari provideri de internet din Israel. Voi trebuie sa stiti asta, evrei buni si destepti ce sinteti. 🙂

 2. La prima vedere habar nu am avut cine e fata. Chiar ma intrebam, what’s the big deal? Credeam ca e vreo basarabeanca, si imi zicem: “maaa, ce rai sunt M&M sa se ia de o moldoveanca”. La replay am zis ca e o cetateanca apartinind unei minoritatii vizibile. Nu am ris de loc nici a treia oara cind am crezut ca o fi vre-o emisiune BBC la unul din centrele cu tineri cu disabilitati.

  Pe urma mi-a cazut in cap marul cunoasterii, eu stind de ceva timp prin livada…Man, ce ti-e si cu gravitatia asta, cum pune ea pe fiecare in pozitiile meritate, indiferent de functia ce ti-o da taticu’.

 3. @balauru
  O fi si frumoasa. Chestie de gust. La asta ne pricepem mai putin. Barak ” e mulţi” – ca să rămânem în context.

  @emma
  Ok. Daca mori ne poţi da sigur în judecată. Câştigăm noi fond- apel şi tu recurs. Post control!

  @karakas
  Nici noi nu prea ştim cine e fata. Şi avem vaga impresie că nici ea nu e foarte sigură.

  @Alandra
  Nu. Sectiunea ” să traiţi bine!”. Pardon, să trăizaţi bine!

 4. Rai, dom`le…Ce-aţi fi vrut, să vorbeşte fata despre Elull, Sartre sau Mauriac!? Lasă că bagă ea un masterat de tip Udrea, pe Marea Neagră sau Orientul Apropiat şi apoi un doctorat scurt….. dupa care catedrele de la Cantemir îi stau larg deschise să se intromiseze ca lector universitar, profesor, academician, om de ştiinţă sau ce mai vrea mandatu lui ăl bătrân. Auzi nea Traiane, trimite-o bre cu bursă la Oslo, ca tot stii matale cum e cu pregatirea la norvegieni pe banii statului lor! Şi deh, oamenii aia încă îţi mai sunt datori….îţi aduci aminte, fiarele noastre erau mai bune decât vrachierele lor. L’Shalom.

  Moshe aglutinand consonantic Nasjonal Sikkerhetsmyndighet

 5. @balauru
  :)) ti se facu de-un bann :))
  @M&M
  bre printzilor, una peste alta…ie tare dificil sa ne pronuntam….ca – i debotanta..si cika “lasa-o fato…sa vedem ce poate…poti sa stii di unde sare epurashu” (cam asta este “media” raspunsurilor primite de subsemnata la interpelarile disperate pe tema: “acuma…lasati – ma si cu manekinutza lu tata”)
  sare epurashu..sare de’nnebuneste….a dracu’ de tzara de fotbalishti si manekine…
  p.s. voi “doi” nu sunteti cu toate pe casa….:))

 6. @inah
  Las-o pe aia cu bann-ul. Nu e cazul. Oiricine e liber să spună orice. Inclusiv ce nu ne convine. Atâta vreme cât mamele nu sunt aduse în discuţie e ok. Aşa că balaurul e la fel de binevenit ca oricare dintre noi… în condiţiile povestite.

  @alandra
  Păi, de ce nu? Că tăticu’ a primit şi el o bursă de la Academia Navală Norvegiană. Fără nicio legătură cu nişte vapoare care plecaseră în aceeaşi direcţie , desigur.

Leave a Reply

%d bloggers like this: