De rerum natura

Prietenul Karakas nu ne lasă lunea, când e mai greu şi mai lehamite. Şi ne trimite un link instructiv şi zooXXX. Din care aflăm că şi dacă eşti animal poţi fi zoofil.

Şi cum de foci nu ducem lipsă nici noi prin spaţiul carpato-danubiano- etc. aveţi grijă să nu picaţi de pinguini.

Perversă planetă.

Update: La zologia asta contribuie si Alandra cu un link. Care duce la o poză tare potrivită si cu vremurile şi cu năravurile.

LATER UPDATE;  Dacă tot vorbim de mari perversiuni vă anunţ că barilul de ţiţei a sărit de 120 de dolari. Americani. E drept şi ca dolarul s-a devalorizat, ajungând la echivalent monedă Botswana.

Comments

0 thoughts on “De rerum natura

 1. foca perversa, foca perversa…da’ nici cu “cercetatorii” aia care au stat si au privit cu okii cat cepele cca. 45 min. … nu mi-i rushini.

  oricum, forma fizica de invidiat pe imperial: 45 min. de abuz si era ca nou.

 2. sa stii ca domnul Constantin Gheorghe a aruncat pe piata o idee consistenta: o fi fost o idila mai veche…noi incercam sa facem o oareshce analiza, stressati fiind de cazul fritzl….ne gandim la perversitati…la anomalii…la politica.
  dar daca era sentiment si pasiune…daca era fior…???

 3. @ Alandra
  Aia e. Ce-ai zis constatat şi tu la Botswana.

  @ Corina Creţu
  Corina, am zis si noi să luăm o pauză mică de la politichie, să mai vorbim şi altceva. Şi uite că ne-am trezit vorbind buruieni. Firi păcătoase şi viţioase.
  Zău nu văd de ce mi-ai mulţumi:)

 4. Corina, nu stiu daca ti s-a parut interesant topicul, sau faptul ca nu ne mai atrage politica. Da’ eu zic ca nu suntem departe de politica :)) Sper sa dai pe aici cit mai des, ca noi vedem lumea-n culori, inclusiv kaki. Apoi ne ridem de ea.

 5. si totusi extrapolînd din domeniul politicii agricole românesti , n’am putea denumi chestia asta sex de subzistenta ?
  ca sa nu ne înstrainam cu gîndurile de treburile tarii!

 6. “Da’ eu zic ca nu suntem departe de politica.” Subscriu afirmatiei. Poza de mai sus seamana suspect de mult cu un politician cocotat pe un anumit deal, ca o gaina pe gramada de balegar.

 7. Vezi, evreii, băieţi deştepţi, iau în considerare filiaţia după mamă, nu după tată! Din motivele expuse de tine! Iar testul ADN a fost inventat tardiv pentru armate întregi de imbecili!

 8. Mordechai, eu am constatat ce ai zis tu despre Botswana 🙂
  Recunosc, mi-a picat fisa cam greu, da’ mi-a picat.
  Nu m-am abtinut, mi s-a parut extraodinar updateul tau.

 9. Se mai rade si la tragedii cateodata. Oricum, eu am ras cu lacrimi, mi-a placut si m-am bucurat pentru Botswana.

Leave a Reply

%d bloggers like this: