De la noi

Azi doar două ştiri. De la noi. Prima ştire ne anunţă că ministerul apărării nu are destui bani pentru studierea fenomenului OZN. Tăriceanu ! Banii, că te sparg ! Sări cu banu’ ! Păi ce cravata lu’ Scully facem noi aici ? Ia finanţaţi domeniul, că e prioritar pentru România. Să tragă şi zeus nişte bilaterale cu ET. Să vezi cum aflăm pe urmă şi de banii de la Bancorex, şi de ăia de la FNI şi cum a fugit Haissam. Şi pe Bodu îl facem Mulder. Iar pe succesuri aia mică Scully, că degeaba ştii meserie, dacă n-ai sculi.

Ştirea doi e mai puturoasă. Ne zice despre pantofi din piele de ham-ham. Ok, am lămurit cum e cu pantofii. Acum să nu dea dracu’ să  întrebaţi şi de parizer. Şi, apropos, bre… alo… cizmăria… deci lu’ Blaga i se spune buldogul, da’ nu e. Clar ? Că nu vreau să mă trezesc cu talpă portocalie la bocanci, care să se facă mică dacă îl vede pe zeus.

Comments

0 thoughts on “De la noi

  1. S-avem pardon, nu sunt d-acord cu stirea despre ministerul apararii domnule. Pai cum avui onoarea sa comentez, aia nu-s capabili sa-si detecteze seful de stat major…de OZN zici ca le arde ? 🙂

  2. OUG repede ca să-i declare imigranţi ilegali pe ocupanţii OZN-urilor; poate accesăm ceva fonduri UE măcar pt. chestia asta.

  3. ET e cu noi, undercover. Pai unde-i mai bine ca-n Romania, cind acolo e mare confuzie despre ai mici cu capu’ mare…Acum inteleg ca de fapt Basescu se lupta cu extraterestri, da’ nu poa sa spuna public.

Leave a Reply

%d bloggers like this: