De ce atârnă alviţa de sfoară ?

Via Ciutacu, via Cancan. Nu frecventez tipul de presă reprezentat de Cancan, dar materialul ăsta e interesant. Mai mult nu spun şi nu comentez, având de luptat cu o scârbă imensă.

UPDATE: Între timp iubitorul de oameni şi Dumnezeu, Gheorghe Flutur dă cu banul. Că el merge des la biserică şi e filotim foarte. Nicio legătură cu vânturarea electorală şi şpăguirea de rigoare, desigur. Când găsesc şi materialul video cu ” dăm bani şi aici” şi ” dă-i bani şi lu’ ăsta ” îl pun. Pentru cei care nu l-au văzut deja la Antena 3.
Iaca şi clipul:

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=L0mtMg29Svk]

Comments

0 thoughts on “De ce atârnă alviţa de sfoară ?

  1. Sforarii de doi lei. Ce naiba suntem asa de batuti in cap si nu suntem in stare sa avem si noi campanii electorale pozitive, sa ataci ideile/platforma si nu persoana? Democratia junglei….

  2. Mă repet, dar nu-i nimic. Campania negativă e semn sigur al lipsei propriilor realizării, al propriilor argumente.
    Ţi-am zis ce spunea nea Stere: ăi aflaţi în funcţie nu ar trebui să aibă voie să mai facă şi ei campanie electorală. Pentru ei să vorbească realizările. Dacă le au.

  3. Tanti asta cu simţ civic era clar dubioasă din start, acum nu mai există nicio îndoială. Dar cine or fi oare băieţii? Mor de curioasă… Sper să aflu înainte să mor :)))

    Plata lui Flutur o fi reprezentând despăgubirile pentru aviară. Cine credeţi că poate mânca găini moarte? 😀

  4. Mai trebuie o mică investigaţie la ministerul la care a lucrat baba. Iar “avocatul” va fi iute găsit. Şi de acolo mai departe ştim despre ce vorbim.
    Nu, bre, el e mare creştin. Şi cucernic. Doar se ştie.

Leave a Reply

%d bloggers like this: