Dacă nu doare !

Că dacă ar durea, unii ar fi ocupaţi cu tăvalitul si văitatul. Şi s-ar abţine de la vorbire & idei cucurigu.

I-auziţi la pedelea: Europarlamentarul PPE-DE Monica Iacob-Ridzi a solicitat, miercuri, printr-o scrisoare deschisa adresata ministrului Afacerilor Externe Lazar Comanescu infiintarea unui birou de consultanta pentru solicitantii de vize SUA.

Bre, la ăştia succesurile se iau. Adică vrea nea Stere să plece în hamburgărie, nu mai suportă calvarul birocratic de la ambasada lu’  nen’tu Sam în care ăia stau cocoţaţi şi se uită în jos la tine, iar comunicarea ca la carantină. De grija noastră, evident. Să nu le luăm noi apucăturile şi aichiuul. Revenim, deci nea Stere mai întâi se duce la consultant. Să se consilieze, bre. Şi apoi abia se duce la ambasadă. Adică de ce simplu când se poate şi foarte complicat.

Hai, că au pedelicii idei tari şi borduri updatabile. Da’ dacă tot ne apucăm hai să deschidem şi un birou de consultanţă în care să ni se explice cum să ne facem toţi firme de borduri, altu’ în care să ne consilieze asupra grosimii stratului de var pe asfalt pentru cei care vrem şi noi să facem nişte parcări. Hai încă unu’ care să ne povestească ce fel se fac şmenuri cu energie la firmele iubite de tata lu’ succesuri. Sau le dăm dracu’ pe toate şi facem un singur birou. În care să li se explice ornitorincilor că ce căcat au votat, aia or să mănânce.

Şi la final una tare de tot. Cică alde Kosovo se prgăteşte să adere la UE în 2015. Nouă de ce ne-a luat atât ? Hai că a ajuns şi UE un rahat.

Comments

Leave a Reply

%d bloggers like this: