Da’ asta cum vă sună ?

O deputata independenta din Parlamentul de la Chisinau, Valentina Cusnir(foto), a recunoscut intr-un interviu acordat unui post de televiziune ca, pentru a-si intretine familia, merge in vacanta in Italia la munca, informeaza agentia DECA-press.

Bună, nu ? Ai noştri nu muncesc nici la parlament. Că de-aia s-au făcut palavramentari – ca să scape de muncă. Da’ recunosc că mi-ar bucura retina un peisaj cu burtoşii noştri la strâns căpşuna. Organizaţi, fireşte, pe grupuri. Cu lider de grup – că trebuie cineva să numere lădiţele- cu salopete portocalii, galbene, roşii. Şi noi să le zbierăm: să munciţi bine, bă ! Că altfel rămâneţi cu sufertaşul gol !

Aiurea… la noi nici ăia care cică se duc la muncă nu se duc la muncă. Poftim:

Politia din Madrid a arestat un imigrant roman de 28 de ani acuzat de cel putin trei violuri in districtele Hortaleza si Latina din nordul orasului.

Virili ai noştri ! Vedeţi, băi, UE ? Şi noi pe voi !

Comments

0 thoughts on “Da’ asta cum vă sună ?

  1. Las’ ca a proclamat comandante azi ca-i musai sa trecem la euro in 2014 si se rezolva totul. Ca-n 2014 e “exit stage left” si pentru al doilea mandat (ptiu, batai in lemn, Doamne fereste) Si dupa el,potopul.

  2. Alţii de prin jurul nostru au trecut deja sau se pregătesc să treacă la euro. Ne Stere a trecut de mult.
    Cel pomenit de tine o să treacă la vâsle. La anu’.

  3. Las’ mai bine să stea acasă decât să-i vedem pe aleşii noştri în ipostaza ultimului concetăţean.

    Eu i-aş plăti să stea casă, numai să nu-i mai văd dormitând prin Parlament 🙂

Leave a Reply

%d bloggers like this: