Cum votăm ?

Ok, răspunsul simplu la întrebarea asta ar fi: total aiurea. Votăm în funcţie de dracii de moment, de poziţia matinală a feţei faţă de cearceaf. Nu ne place faţa lu’ cutare şi rânjetu’ zevzec al altuia.

Dibăcia candidatului de a lansa flegma la o distanţă apreciabilă e importantă în decizia de vot. Iar dacă flegma ia şi efect şrapnel, desfăcându-se evantai, în zbor, şi împroşcând cât mai mulţi cuvioşi se dă şi un bonus.

Îi votăm pe cei care ne spun ce vrem să auzim şi îi detestăm pe cei care ne spun ce trebuie să auzim.

Votăm microbistic. Pe principiul ” …ist până la moarte”. Indiferent de caltaboşii şi bordurile favoriţilor. Numind asta consecvenţă.

Votăm pentru că aşa ne-a suflat X, care e lăudat de Y ca fiind mare intelectual şi societaş ( civil, sub acoperire). Dar Y cine e ? Un mare intelectual, desigur. De unde ştim ? Pentru că-l laudă… X !

Apoi se mai votează si după alte varii criterii: pachete, l-a adus pe Guţă, ne-a băgat echipa-n A, dă bani la fotbal etc.

Avem criterii, ce să spun ! Hai că propun şi eu un criteriu. Căutaţi România aici. După aia mergeţi şi votaţi ce vrea sistemul vostru imunitar.

Comments

0 thoughts on “Cum votăm ?

  1. Nu conteaza cine face statisticile, conteaza cine da datele.
    Corea de Nord e inaintea noastra. Beton! Aia nu au dupa ce se caca de foame si traiesc pana la varste inaintate. Iar Hamastanul probabil raporteaza si el ca pe vremea lui Nea Nicu. Iar daca oamenii vorba aia baga in perfuzii, normal ca sunt asa sus.
    Iar baietii aia de la CIA, se vede ca sunt intr-o situatie jalnica. Fac analize dupa NYTimes ca de bunghit alta limba decat engleza canci. Nasol. Tot cautand prin World Fact’s Book am gasit ca in Rusia se traieste mai bine decat in Romania. Ma indoiesc. Iar ca traiesc mai putin se poate ca daca bei vodca cu litru normal ca te duci dracu’ mai repede decat elvetianul care merge in fiecare weekend cu bicicleta pe conclauri…

  2. Eu citesc pe aci si vad niste oameni pe care nu mi-ar fi rusine sa ii votez. M&M nu candidati? Ce naiba votam numai ciobani?

Leave a Reply

%d bloggers like this: