Cum se editeaza nişte… ştiri

Bre, ştia aia mică şi cu masterat ce ştia. Că nu oricine editează aşa… oricum, oriunde, orice. Tre’ să ai capu mic, înălţime adecvată etc.

Acu’ mă bag şi eu la un editat de ştiri, să meargă la siestă. Că ne mai pricepem şi noi, aştia de peste un metru.

Ştirea unu. Din care aflăm că o groază de bănci sunt în căcat. Puteam spune rahat, dar ăla e alt aliment. Adică jde bănci  au pierderi comparabile cu ce l-a făcut faimos pe Terente.

Ştirea doi. În care intervine Vaticanul. Şi găsim posibile explicaţii pentru ştirea de mai sus. La ştirea aceasta folosirea cuvântului căcat nu este necesară, aşa că nu-l folosesc. Căcat ! Na, că mi-a scăpat.

Ştirea trei. Din care aflăm ca la noi e totul bine. Că pe la noi nu au trecut extratereştrii. Şi că de data asta noi nu suntem în căcat. Noi suntem însuşi. Însuşi ce ?

Ei, ce ziceţi, editez mişto ?

Comments

0 thoughts on “Cum se editeaza nişte… ştiri

 1. De editat, editezi mişto! Mai să zic că e mâna extraterestrului ăla cu fani la Vatican. Cât priveşte băncile româneşti, profiturile lor sunt tot de domeniul extra. Extra comunitar, mai precis, şi extra-nesimţit, ca şi comisioanele şi toate cele. Tradiţionala spoliere a periferiei de către centru.
  Iar Terente n-o avea suficient de mare pentru a descrie pierderile băncilor în criza subprime. E vorba de mii de miliarde de euro şi de dolari. Şi încă nu s-a terminat!

 2. Păi totu’ ţine de cum le editezi. Şi… la noi se editează puternic. De aia au băncile succesuri.
  Da’ eu aştept pe sfârşitul lunii niste ştiri faine despre nişte anume bănci.

 3. de fapt ( cum spune neamtu) noi suntem tot timpul în cacat ; doar ca nivelul acestuia variaza ca mareea, rastimp în care unii trag aer în piept altii editeaza cîte un 🙂
  serios acum , am parcurs un întreg sir de meserii pe care le antipatizez profund. de la doctorii de pe timpul lui ceasca care se pricepeau la toate , de la cum se leaga sireturile la apendic si pîna la francis bacon trecînd prin, de ce o roata de la plug e mai mare decît cealata, urmîndu’le apoi în ordinea determinata de importanta care si’o acordau, informaticienii , ziaristii si mai nou astia de lucreaza la banci. nu spun bancherii ca n’am eu treaba cu aia ( poate nici ei cu mine) dar între astia de lucreaza la banci si mine e mare love. ne scriem si scrisori ( mai ales ei) si mai vorbim la telefon. si în fiecare luna semn al pretuirii ce le’o port le trimit zeciuiala , ceea ce sincer pe ei îi lasa cam rece iar pe mine o sa ma raceasca de tot.

 4. Ciupico, cum să nu-i iubim pe bancheri ? Totuşi chestia e că, dacă nu vrei, nu te încurci cu ei. Îţi zic eu de unu’ care vrea ceva mai mult decât zeciuiala din tot ce respiri, căştigi, mănânci. Şi nu-ţi dă ni’c în schimb.

 5. e buna asta cu încurcatul ; suna a educatie sexuala catre prostituatele din calcutta. care la revelatia “agentului sexual” ca daca nu practica sexul protejat o sa se umple de aids si o sa dea coltul peste 10 ani ele raspundeau ca important e sa nu crape mîine. ce’o sa fie peste 10 ani e deja istorie.
  nu , draga mordechai între mine si banci e o competitie crunta, care munceste mai putin si le’o trage la aialalti. pîna acum ei sunt în frunte dar eu sunt ambitios si vreau sa ma pozitionez cît mai bine pe la spate.

 6. pai cînd esti la negativ în cont crezi ca poti face si altceva 🙂
  la unii le ajung si satisfactiile vizuale moncher.
  stii tu aia cu vizuina viziunii sau invers ca e tot aia.

 7. Folosesti cuvinte tari. Din pacate limbii romane ii lipseste precizia limbii engleze, altfel editatul tau putea fi si mai percutant. Pai imagineaza-ti ca puteai alterna intre ‘bull shit’ si ‘horse shit’ si dintr-o data se excreteaza un nou univers sensual.

 8. Stirea 4. Nimic nu-i cert cu spatiul mioritic de la Stirea 3. La 8 are NASA conferinta de presa. Posibila legatura cu stirea 2. Stirea 1 nu se mai pune ca-n Franta de cand cu BRD e deruta mare.

 9. revin,
  deci sa va spun ce au editat astia la mine la radio ( poate confirma si Corina sau altii care mai asculta rodiouri belgiene) ; cica scoti toti banii de la banca si te duci si îngropi toate bacnotele în gradina. la primavara o sa creasca un copac care în loc de frunze o sa aiba numai verzisori. acu’ eu la banca nu servesc ca le dau idei de incetarea colaborarii , asa ca mi’am golit buzunarele si cum n’am gradina, chiar daca stau la par terre, am dat fuga si cu cei din buzunarul stîng mi’am luat un ghiveci si pe cei din buzunarul drept i’am îngropat. acu’ astept , macar un bonzai sa creasca sau în cel mai rau caz o salata sau o varza de bruxelles. va tin la curent.

 10. Un bondoc de culoare verde m-a rugat deunăzi să-i dau nişte amoniac.
  – Merg în audienţă la Vatican şi, dacă mă prezint treaz, mă intimidez… – explică creatura.

 11. ITI PROMIT CA NU… MAI SAR GARDUL.AI UN MIC COMPLEX, LEGAT DE IDENTITATE. SE POATE CORECTA DACA NU MAI ACCEPTI …….LINGUSIRI.MULTUMESC SI LA REVEERE!

 12. Draga M. acesta este modul tau de ati intampina noii prieteni? Cu jigniri ,sfaturi de 2 bani numai ca sa pari haiosa .Ce trist. MULTUMESC PT. TIMPUL ACORDAT. O seara buna si o viata frumoasa.

 13. Ca să nu te simţi inutil jignit, pe viitor stai la topic sau măcar zi ceva cu haz, nu-mi da teme de casă şi înrtebări tip “oracol” ca reacţionez naşpa.
  Altfel e totul ok şi eşti bine venit.

  @ Ciupico
  Noi de-o discotecă nu mai punem ?

 14. pe mine ma întrebi sau pe domnu Constantin ? sau poate pe karakas?
  eu sunt disponibil ca lucrez ca sa platesc amenda. si uite asa toata viata ma trezesc ca platesc numai polite. vezi si tu în ce mud (sic) esti….

 15. Gata, hai că ne mutăm în grota piratului. Strigăm catalogul acolo. Sigur apare şi Karakas. Domnul Gheorghe…dacă nu negociază cu Morfeu sigur vine şi el.

Leave a Reply

%d bloggers like this: