0 thoughts on “Cum ne vede Ciupico

 1. mie nu, ca nu scrie care e moshe si care e mordechai. mai ales ca trebuie sa combin cititul de sus in jos cu vizualizarea de la stinga la dreapta, adica de la dreapta la stinga.

 2. Important e să vă placă vouă! Dar chiar e dracu aşa de negru? Sau numai în cerul gurii, care, de negru ce e, nu se vede?

 3. Se vede treaba că întâlnirea cu medicii te-a motivat! Nu e cazul să exagerezi! Ieri a fost ziua chestiei ăleia de care ţi-e ţie târşă să scrii, azi de odihnim după ieri, mâine şi poimâine tot aşa. Şi ne place!

 4. Se vede treaba că vizita în Maroc i-a priit lui Ciupico! Sunt curios, de unde i se trage inspiraţia: de la Camilla, sau de la cămilă? Eu tot mai cred că răul de cămilă nu se compară cu nimic! Numai el îl putea inspira. Şi chiar aşa: sunteţi fotogenici, să nu vă fie de deochi!

 5. Să ştiţi ca i-a priit. Ne-a făcut şi blazon. Mâine o să îl pun şi pe ăla. Başca o reţetă de cuş-cuş ( pentru cine e amator). A, da… iar eu am băgat la paharul cu bragă un link util. Am găsit bragă !
  Eu de la cămilă n-am avut rău. Dar m-a durut o vreme exact curul. A, nu se înţelege cine ştie ce ! :)))

 6. Poza e bestiala: un drac mic si afon si un tac-su mare si cu otita. Daca ma uit mai bine la ala mic nu stiu dar parca imi aduce a Zamfir pentru ca si ala are in realitate niste URECHI MARI si de o forma discutabila. 😉

 7. Păi, Mile, alde Ciupico, de dat dracu’ ce e, ne vede şi pe noi tot pe post de rubedenii de ale lui Sarsailă.
  Cu naiu’ n-am treabă, urechile au mărime certifcată ISO. Da’ cu otita… păi la viteza cu care îmi trec zvonurile pe la urechi… a mea e !

 8. CHE companero Mordechai te saluta UNGURU care a trecut sa comenteze fotografia postata.Poezie contemporana actuala adaptabila electoral. Nu conteaza sa fii tare!Nu conteaza sa fii mare!Conteaza sa fii mai mic!Dar conteaza sa fii parsiv!sa cinti fals si sa-l scoti din sarite si din minti pe cel mare si tare,, sfath electoral actual:))))))))) CHE companero @Mordechai te saluta UNGURU

 9. @ Unguru
  Credeam că doar românul e născut poet.

  @ Maria Barbu
  Mărie, asta e dambla care se ia. Scăpăm noi şi din asta. Ridendo castigat…

  @ Corina Creţu
  Săru’ mâna. Sunt. Vacanţă nu am, că nu merit. Scumpă la vedere te-ai făcut:) ” Şi lasă-le pustiei cele străinătăţi…”

Leave a Reply

%d bloggers like this: