0 thoughts on “Contac forever

 1. Aparent lucrurile au oarece haz. Dincolo de aceasta aparenta se ascunde un mitocan notoriu, un mafiot de zile mari, un adevarat “nas”, care nu s-a dat in laturi, sef la CJ fiind sa-si angajeze feciorul la Directia Drumuri, sa pompeze acolo zeci de miliarde pentru dezapeziri si pentru refacerea drumurilor, care miliarde, printr-o suveica financiara, ajungeau in conturile sale. Cand a vazut ca nu mai are unde tine banii, a facut o firma care sa plateasca asigurarile pentru toate masinile pe care le are si a incasat un comision de cateva sute de milioane. Acest individ are si oalele si sarmalele. Este seful PSD Botosani, injtura ca un birjar la conferintele de presa si ziaristii se intrec in a-l reproduce cand de fapt ar trebui sa instituie, pentru ca bunul simt sa se faca simtit si la Botosani, un adevarat embargou. Botosanenii au si varianta liberala in persoana lui Liviu Campanu, la fel de inventiv in vocabular si in afaceri. Ce va face populatia aceea? Va vota pentru ca mai bine de 85% foloseste cu succes acelasi vocabular. Se inteleg, cu alte cuvinte, au aceeasi limba. Moldovenii de peste Prut au inventat o chestie teribia: limba materna. Asta este, limba, splendida, minunata, saraca limba materna! Sa ne traiasca sarmalele si oalele lor emailate!

 2. Da, pardalnicile astea de suveici sunt dovada vie a originalitatii baronesti (sa nu zica strainii ca n-avem si noi obiceiuri administrative). Altfel, nu e o populatie, sunt niste ornitorinci.

 3. Contac nu e problema. Doar simptomul.
  Atunci cand spuneti ca ipochimenul ar fi “un mafiot de zile mari” ma gandesc ce a ajuns si mafia…
  Chestia cu adevarat parsiva e ca mitocania personagiului, umorul involuntar, rudimentul de limbaj il fac sa para haios, simpatic, deci benign. Si nu e. Asa cum nu sunt nici altii. De care radem. Pe banii nostri. Dar radem. Si atunci cine-s prostii?

 4. Corect. La o reuniune a liberalilor botosaneni, acest individ, invitat fiind, in calitate de sef de filiala PSD, a inceput sa injure grobian pe absolut toata lumea si, culmea, toata lumea radea. Chiar asa, oare cine sunt prostii? Foarte buna intrebare. Foarte buna, mai ales ca raspunsul este absolut evident.

 5. Stiti cum e… un intelept intrebat cati prosti sunt pe lume raspunde: toti!
  Si dumneavoastra?-vine iute intrebarea. Si eu- raspunde inteleptul- dar eu mi-am dat seama.

  Bun venit in blogroll.

 6. Nebunia este ca nu ma mai pot opri si descopar continuu cat de prost sunt. Citesc cu inversunare, doar, doar voi putea uita, voi putea trece macar o ora fara sa ma inversunez impotriva-mi, repet incontinuu la teatru, imi tampesc actorii cu idei perfectioniste si, dupa toate acestea, vine unul si ma minte in fata, imi arata cat de prost am putut fi cand l-am angajat si i-am dat pe mana o treaba importanta sa faca, vine un altul si ma prosteste cu nerusinare, citesc cum unii, unsi in functii isi bat joc de noi toti, de partidul care i-a pus acolo, de absolut toata lumea, cu dezinvoltura unora care stiu ca sunt destepti, ca sunt invincibili, ca sunt de neclintit. Ma bucur ca am venit in spatiul acesta, dar mi-e teama ca nu izbutesc sa-mi tin gura, dovedind, inca o data, cat de splendid de prost pot sa fiu. Si, faptul ca mi-am dat seama de foarte multa vreme de asta, nu ma linisteste absolut deloc. Cel mult ma face sa fiu si mai prost irosind atatia ani cand, invatand in draci, credeam ca o fac ca sa fiu mai destept.

 7. Stiti ceva? Aveti dreptate. Sunteti teribil de prost. Si va mai spunem ceva. Si Moshe e prost. Iar eu sunt atat de prost, dar atat de prost… aproape tampit!
  Mizantropul e prost rau si el ( il gasiti in blogroll). E drept noi avem avantajul de a ne fi dat seama ( conform evocarii anterioare).
  Si mai avem prin preajma si alti prosti. La randul lor prosti cititori/scriitori de carti.
  Asa ca poate n-ar fi rau sa facem ceva in privinta asta. Sa ne asumam cumva prostia. Si cred ca o sa venim noi cu o initiativa autonomista. Poate ne federalizam cumva toti prostii cestia care suntem. Sa vedem ce spun si ceilalti.

 8. Astazi m-am ratacit pe aici si va cer voie sa poposesc un pic mai mult caci, am de trudit, nu-i gluma! In primul rind, aici se munceste, nu ca in alte locuri, unde, cum au obosit un pic, pun de o greva!
  Si pe cind trudeam asa, din greu, caci stoarceti ceva mintea omului de rind, am ajuns sa ma luminez: ginditi si scrieti voi profund dar si eu sunt unul din cititorii prosti!
  Si o dedicatie pentru voi, un cintecel care, dupa mine, vi se asociaza:
  aniveataneshaneetaolam…

 9. Pai daca te-ai ratacit… nu e vina noastra. Cu grevistii, n-avem ce face. E greu sa scrii si carti si bloguri. Dar greva e o idee. Facem si noi una. In week end, in afara orelor de program.

Leave a Reply

%d bloggers like this: