CNA enervat pe noi astăzi

Cum ce ne-a anervat ? Eu de mult am pentru CNA sentimente de aleasă preţuire salivară şi adânc respect rectal. Instituţia cu pricina a reuşit să mă facă să regret vechiul Consiliu al educaţiei socialiste. Consiliu care era foarte liberal în gândire şi teribil de înţelept, comparat cu panaramoteca ceneacilor.

Acum, care n-aţi văzut deja subiectul, paşol na Ciutacu pentru lejeră delectare cu o pildă de prostie genuină a ceneacilor. Spun prostie, ca să le fac un compliment. Pentru că pute a altceva. Da’ pute mai tare ca brânza lui Ciupico.

Comments

0 thoughts on “CNA enervat pe noi astăzi

 1. Vazut. Facut comentariu ireverentios la adresa cna. Victor baiat finutz neaprobat. :)Le-as dedica melodia “Tara te vrea prost” dar n-o gasesc.

 2. :)))))))))
  Râdem noi, Victore, dar nu mai e banc. Păi tu îi spui că eşti Lăscărică şi el…

  @ moshcalifar
  Moşule, noi cu înjuratu’ ăia cu pompa de bicicletă pe noi. Nu, tati, stai că le tragem nişte ediţii speciale de vară.

 3. Asta emiteam şi eu la Victor în blog. I-o fi vizitat cineva acasă ?
  CNA a involuat… e drept. Dar în ce hal. Adică asta e panaramoteca absolută.

 4. @victorciutacu : primul comm la stirea CNA cu update, cred ca din viteza a disparut 🙂 Dar ii cam faceam “slugi”, asa ca m-am racorit la mine acasa 🙂
  @mordechai : ioska buble da cifrele audientei pentru aseara. Jale mare in ring 🙂

 5. Pai libertate ca la voi acolo cu fete despuiete dansind cu monitorul de stiri undea-i mai vazut? Asta da libertate! Cu cit mai scurta fusta si mai la vedere biberoanele, cu atit mai libera e tara! Vezi, ce-am avut si ce-am pierdut…Ia sa vina si la noi CNAu asta dom’le sa ne arate si noua cum e cu exprimarea asta libera. Asta a fost asa, pe linga topic, ca ati aglomerat deja pagina asta.

 6. Am intrebat si pe blogul lui Ciutacu. Cand a fost infiintat Cna, cine era la putere? Si dup-aia incepem sa comentam!

 7. Ca sa fiu sincer eu cred ca e 1 : 1 la pauza.
  L-au iertat pe Victor atunci cind s-a apucat sa faca pledoarie pentru bietii fumatori si s-au gindit ca pot sa egaleze acum, ca e campanie. Dar era din ofsaid clar si au ridicat singuri mâna, n-au asteptat sa le faca semn arbitrul.
  PS: de ceva vreme ma straduiesc sa-i scriu asta direct pe blogul lui dar s-a jucat cu blocarea IP-ului meu si acum nu stie sa-l repare.

Leave a Reply

%d bloggers like this: