Cifrele vorbeşte

   Am trăi ceva pe lumea asta. Am văzut multe. Am umblat mult. Am întâlnit oameni de tot soiul. Am fost şi la grâdina zoologică de câteva ori. Am fost şi la circ. Tot de câteva ori. Şi tot de câteva ori m-am uitat şi pe DDTV. Una peste alta gândeam că puţine au mai rămas care să îmi arcuiască sprânceana a mirare.

Femeia cu barbă e fumată, fata cu trei ţâţe nu mai impresionează nici ea. Iar omul cu pielea de cauciuc e chiar răsuflat.

Dar tot se mai găsesc lucruri care să îmi trântească blazarea în  gropile din asfalt. Uite azi fumam o ţigară, mă scărpinam în nară şi dădeam cu ochiul pe blogul lui Mihnea Georgescu. Unde ce găsesc ? O pseudo- kabbalah de post. Cu o analiză halucinantă a “semnificaţiei ascunse a numelui lui Adrian Năstase” .  Nume, desigur, aşezat într-un “triunghi cu vârful în jos, imagine a Sfântului Graal” . Că doar e limpede că exact cu Sfântul Graal avea treabă Kabbalah !

Oricum, concluzia e certă şi dincolo de orice îndoială: “Adrian Năstase are un destin christic” .

Cu asta Mihnea mi-a devenit definitiv simpatic, iar MISA poate, acum, fi socotită benignă şi agreabilă.  Trebuie să recunosc că, pe lângă Mihnea, alde TRU şi Avramescu sunt şoimii patriei. Încă o dată, pesediştii dau clase.

Pe urmă am aflat că Marean e candidatul PSD pentru primărie ( calculele cabalistice le face Mihnea). Dar asta nu m-a mai mirat, că eram deja vaccinat.

Nenea Cosmos, acum mă înţelegi ?

P.S. Blogul lui Mihnea se numeşte ” Politică şi afaceri în Bucureşti”. La faza asta Mihnea are dreptate. A priceput cum funcţionează chestia.

Comments

0 thoughts on “Cifrele vorbeşte

 1. Iata dovada ca lumea social democrata se iubeste mult mai profund, cu inflacarare, iar iubirea asta trebuie arata lumii in toata complexitatea ei, ca o victorie a trandafirilor care te inteapa la inima contra portocalelor mecanice. Si eu cred ca Avramescu o sa-si faca harakiri.

 2. Eu am vrut să-l rog să-i “administreze” o Kabbală şi lui Marean Dan Vanghelie, să vedem dacă are destin christic şi el. Dar n-am îndrăznit. Mihnea e departe de noi, muritorii, în politică. Oare de unde o fi aflat că lui Adrian îi place să fie linguşit? Din interior sau din exterior?

 3. @ Gabriela Savitsky
  Păi asta îi sugeram şi eu. Un calcul cabalistic care să dea un profil…. cristic ( asta e chiar bună). La Marean. N-am făcut socoteala, dar dacă la Năstase i-a ieşit 1, la Marean îi dă sigur cu o virgulă, pe peersoană fizică.

 4. printule, lu marean ii iese negativ…

  parerea mea e ca au cam luat-o usurel pe ulei cu totii in psd…sa-mi fie iertata “cruzimea”
  marean, adi, misa, pipi, mama omida….acuma si kabbalah…
  io ii credeam doar priceputi la furaciuni….daca’s si nitel tra-la-la..problema e chiar complexa.

 5. Absolut fabulos! Baiatu’ asta face cariera. Aia cu semnul Graal-ului a luat-o precis din Codul lui da Vinci.

  Sunt convins ca pana in alegeri Mihnea va reusi sa afle ca si Nostradamus a prezis venirea christicului. Iar daca viata o cere va putea descifra ca expresia ‘care este’ e un semn al atingerii divine (care este si ea).

  In locul lui as da studiul pe fluxul Mediafax.

  Mare ti-e gradina, Doamne!

 6. iar te-am prins Mihnea…. iar chiulesti de la orele de Istorie… a romanilor, si ti-am promis ca te bantui peste tot… imi faci woodoo pe chestia asta???
  numa ia aminte ca io-s neam de geto-dac, deci nemuritoare, si… nu te vad bine Mihnea mama… pari asa, invaluit in aburii neputintelor…hmmm.
  oare cine se va trezii sa te trezeasca….
  esti trist si mi-e mila de biet sufletul tau, ca n-o faci din rea vointa, saracu de tine, numa din nestiinta…
  in PSD nu a inceput inca a se face curatenia de primavara…???… si ne miram de ce nu piere de pe harta marinarul.. nu-mi ramane decat a ma ruga ” Doamne, limpezeste Tu cerul ! ”
  SIBILLA

 7. @sfinx
  Bine, dar să ştii că nu suntem secretarele lui Mihnea. Aşa că îi poţi transmite direct şi nemijlocit neliniştile tale. Desigur, nu e obligatoriu să fii aşa generos cu “i” -urile.

 8. Si eu tot asa.. tot cu aberatul ma ocup dar mie mi-a iesit altceva rearanjand literele, de data asta in forma de bolovan:

  DISASTER
  NANAA

  Semnificatia numelui este total absconsa populatiei de rand, dar fiti pe pace, va luminez eu, reprezinta trecutul si viitorul, in doua parti ale bolovanului: mai intai, avem Disaster, care in saxona medievala semnifica fix dezastru, iar mai apoi avem Nanaa, o forma arhaica a cuvantului de sorginte dacica nana, adica ceea ce urmeaza sa dam papa la copii daca se intoarce nastase la guvernare.

  Thales Bahtalo! – Pax vobis in latina porceasca (n.tr)

 9. iiiiiiiiii….iiiii… mea culpa;
  nelinistile sunt ale lui, dovada ca ignora orice muritor de rand pe miristea personala… el este initiat, deh….. eram la tema totusi… am nimerit intr-un coltisor de vis exclusivist????… nu-i bai, v-ati procopsit cu mine, eu nu am zis nimanui ca ar fii secretara, hai sa vedem de ce nu-l luati de urechiuse…
  apropo de semnificatia numelui, ma numesc Nicoleta, aviz!
  multumesc Mordechai pt ” limpezirea apelor” si ospitalitate;
  SIBILLA

 10. Am notat, Nicoleta. M-am luat după adresa de mail. Apă nu consumăm, cât de limpede ar fi. Doar de prună. Altfel ospitalitate câtă vrei dacă nu ne costă parale.

 11. @Mordechai, mere si o rachie, ca daca e musai apoi cu placere 🙂
  va puteti adresa oricum, numa romaneste sa fie, iar numele meu il scrisai anumit si intentionat penru marele initiat MG, caci tare m-as bucura sa-i cunoasca semnificatia, atat cea care ” vine ” din pantecul legendelor romanesti, cat si ca traducere din greaca, sau din legendele antice, nu de alta dar asta e in stare sa-mi gaseasca alte conotatii;
  asadar singurele mele nelinisti zic foarte clar, ma tot intreb de ce este tolerat MG in PSD, caci sifoneaza imaginea partidului din care face parte… singura problema ar fii, neputintele si nestiinta sa, atat;
  ce ma deranjeaza si intristeaza pe mine, e , numai faptul ca in vremuri indepartate, initiati si mari intelepi chiar erau, si il numesc pe Marele Preot Zamolxis ( a nu fii confundat cu Zeul ), caci Mihnea e in stare sa faca un ghiveci din orice, numai sa se capatuiasca si sa propulseze rapid;
  stima si respect,
  SIBILLA

 12. Ai şi tu o chestie cu Mihnea. Cu o duşcă de umor se rezolvă toate.
  Depăşeşte şi tu faza şi o să vezi că universul e vast şi plin de multe alte lucruri despre care sepoate vorbi.
  Şi pe urmă…. dacă dadatrollul are dreptate ? Nu ne facem toţi de hândel ?

Leave a Reply

%d bloggers like this: