CEDOamne, iartă-mă mai vrea şi asta ?

Înainte să mergeţi la nani şi, cum mai mai aveţi de aşteptat vreo două ore pozele cu Demi şi Corina, uite aici ştire cu poşetă de firmă.

Fostul prefect al Capitalei, Mioara Mantale, a anuntat, luni, ca va da statul roman in judecata la Curtea Europeana a Drepturilor Omului (CEDO), dupa ce Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) a mentinut decizia prin care a fost retrogradata in functia de subprefect, transmite NewsIn.

Ei ? Mişto ? Păi ce pana găinii care a ouat ouăle lu’ Matei ! Are dreptate dom’le ! Ea nu vrea subprefect. Sub prefect să stea nevastă-sa ! Că în ţara asta scaunele, cu pernuţa de cur cu tot, se dau pe viaţă şi se trec şi în testament.

Auzi, madam sacâz, da’ tu ce scame ai învârtit cât ai fost prefectoasă ? Hai, bagă ! Zi de bordei, de borduri, de pasajul Obor. Şi după aia dispari din peisaj că am frâna defectă şi nu răspund de consecinţe.

P.S. Despre ultimul sondaj nu vorbim. Că n-are rost.

Comments

0 thoughts on “CEDOamne, iartă-mă mai vrea şi asta ?

 1. Te rog da macar linku cu sondaju ca nu am fost acasa sa vad. Si l-am pierdut pe drum! Cat despre Mantale: Hai succesuri!

 2. madam mantale este o nerusinata, ca sa nu zic curvistina. mereu o vedeam la un salon unde ‘se facea frumoasa’. daca ajungea la prefectura ajungea la 3. oricum nu facea nimic. nici acum nu cred ca face.

 3. Andra, poate te duci martor la CEDO. :))
  Sigur că nu făcea nimic. Ea nu de aia plânge, că a lăsat treaba netermintată. Ci după şofer, maşină de serviciu, legitimaţie si alte privilegii câştigate prin sudoarea… (frunţii?).

 4. Mordechai, eu am pus pozele, sper sa iti placa.. Mi-a placut mult cum ai scris, cu scaunele care se iau acasa si se lasa prin testament.. Scuza -ma ca nu am mai prea comentat, ma bazez ca oricum nu ma uitati, tu si prietenii de pe acest blog atat de simpatic..
  O seara frumoasa!

 5. lasa ca madam mantale a invatat de la altii … mai sunt si altii care trag cu dintii de scaunul lor .. te pomenesti ca si nea Mazare se duce la CEDO daca pierde alegerile si tipa ca a fost furat …

 6. Cum? Demi a venit fără fiul… pardon… soţul ei?
  Tanti Dero nu e singura care oftează după funcţie. Când eşti numit într-o funcţie, poţi fi şi revocat. Ce e atât de greu de priceput?

 7. Corina, în dileme din astea eu sunt un clasic :
  ” -dragi îti sunt fetele mai Ioane?
  – dragi îmi sunt.
  – da tu lor?
  -si ele mie!”
  trebuie sa spun ca si în cazul lui Demi ( ca femeie) o prefer întreaga 🙂

 8. 1 Demi sucks da’ e dama bine 🙂
  2 Sondaju’ sucks, da’ ajuta la aburit poporu’
  3 Madam Mantale ? Sindrom PMS.

 9. Cum e ocupata cu Ashton am taiat-o pe Demi de pe lista. Eu, ca si George din Seinfeld, as vrea sa o intilnesc pe Marisa Tomei…

 10. @ nuvamaisuportam
  @ Andra
  Nu pricep apropierea Mazăre- Mantale ? Unu’ e ales (cum-necum) alta e numită ( cum? ). Acu’ să nu se înţeleagă că aş avea amoruri ascunse pentru Mazăre. Care în primul mandat a mai urnit lucrurile, totuşi.

 11. @ agnosticus
  @ ciupico
  @ karakas
  @ nuvamaisuportam

  Hai, că tuturor ne-a plăcut -într-un fel sau altul- Demista. Acu’ ne-or place mai mult Marisele, Lauren Holly ( recunosc) sau Jeri Ryan. Da’ Mantale nimeni ?

 12. 🙂 Karakas
  heh! she loves quirky, bald, funny guys 🙂
  (are you?)
  ai sa’i explici despre manure (“ma” and the “newer”)?
  :)))

Leave a Reply

%d bloggers like this: