Ce-a fost ieri

Poporul, Ţara, Patria … n-au avut ieri ochi decât pentru trei ştiri. Aia că s-a terminat încă un campionat românesc de fotbal de tot căcatu’ ! Şi că nişte unguri, portughezi, argentinieni şi alte naţionalităţi conlocuitoare au devenit campionii României. La fotbal de căcat, desigur.

Ştirea doi care a băgat în sarcină neuronele naţional a fost gigistică şi pe bază de valiză. Lovele story adică. Adică încă un episod din telenoveaua gigică: eu fac şmen, vă zic că-l fac şi voi nu mă prindeţi. Ştirea asta e, evident, direct conectată cu prima. Şi explică un lucru care nu mai trebuia explicat: că penegeu’ nu-i peledeaua. Aşa că la campionatul ăsta … şi cu banii luaţi.

Ştirea trei e – se putea altfel- cu El. Cu Ză Zeus. Devenit specialit în poduri, podete, bârne şi drumeaguri. Că pe restul le-a rezolvat. Le-a umplut de muci. Îngrijorat peste măsură că, prin sondaje, încrederea de care se bucură e exprimată printr-o cifră foarte apropiată de cea care exprimă iq-ul mediu din pedelic, jucăciosul a ieşit la cotonoage. Mai una din ţambal la radio, mai un podeţ. Adică vechi şlagăre în reorchestrări râgâite. Omu’, pardon, zeusu’ e aşa de hămesit că să nu vă mire dacă mâine. poimâine o să-l vedeţi că iese în tanga şi cu floarea după ureche.  Zois, zeus, bre ! Vezi să nu dai dracu’ foc şi la poduri ca la vapoare.  Ete, al dracu’! S-a săturat de şeptic şi vrea s-o dea pe bridge.

Comments

0 thoughts on “Ce-a fost ieri

 1. stai asa, ca imi da cu virgula.

  dupa mine de horoare ar fi sa-l vaz pe Base in tanga. imi e el simpatic, da nici chiar asa :))

  da cu Nutzi n-as avea nici o problema 😀

  deh, nu mai am nici o 20 de ani, sa ma uit numa la d-astea de 18-20; acu au inceput sa imi alunece ochii, si sa le consider acceptabile pana pe la 35 😀 hai 40, daca-i bine conservata.

 2. Eu nu vad ce aveti cu Marele Conducator. Face si el vizite de lucru’ si da indicatii pretioase. Ce, vreti s-o trimita pe toarasha?

 3. Ca sa o dea pe bridge bazeusu ar trebui sa scape de ceata aia groasa din cap! Da’ pe bridgeu’ de pod se poate oricum, stie el ce stie!
  Super tare, frateeeeeeeeeeee!

Leave a Reply

%d bloggers like this: