Candidatul perfect: Gicu Fonta

Băi, alegatorilor. L-am găsit. Are şi blog. Giarmata şi Cerneteaz s-au scos. Gheorghe Fonta e lumina. Ăsta i-a rupt pe toţi. Fonta, bre. Că e tare. Nu e oţel, dar orişicâtuşi.

Omul pare bine intenţionat. Dă laptopuri, nu pachete cu alimente. Desigur, nu pentru voturi, ci pentru desene cu ştrandul.

UPDATE-ul LU’ NEA STERE: Când le zice… păi, le zice, nea Stere. Cică: Bre, auzi ? Ăştia n-ar trebui să mai aibe ei dreptu’ să-şi facă electorală… campanie, bre. Ăştia care e în funcţie. Că nu-i corect. Ei patru ani a colectat marafeţi de campanie, ăilalţi foamea. Să se dea lege: Ăia care e în funcţie n-are voie să facă campanie. Ei are ce a realizat în patru ani. Aia e campania lor. Dacă a realizat un căcat… să-l mănânce !

Ştie nea Stere.

Comments

0 thoughts on “Candidatul perfect: Gicu Fonta

  1. Recunosc, nu am cultură generală deloc, ăci nu am auzit de Ceneteaz. Dar m-am documentat. Am înţeles că oamenii nu au canal, apă, lumină, nici măcar uliţe, dar bine că au net ca să-l citească pe Gicu. Dacă au… 😉

  2. La cât e de hotărât Gicu Fontă, construieşte un bloc cu 35 de etaje în doi timpi şi trei mişcări. Bagă toată comuna acolo . Rezolvat şi forja şi baia.

  3. Dacă renovează şi ştrandul, cu atât mai mult. Am şi eu pe unde mă înfăţişa. O să fiu cea mai tare din parcare printre babele care au mai rămas acasă :)))

  4. Atunci cand nu prea stii despre cine e vorba, e bine sa dai totusi o raita sa te informezi inainte sa formulezi o opinie. O privire putin mai atenta era suficienta sa arate ca omul este candidat la primarie si nu primar al comunei, asa cum lasa sa se inteleaga Mordechai…

  5. Cred ca Fonta era mai potrivit ca primar , la cit este de ambitios ar fi facut pe dracu in patru sa fie comuna GIARMATA binenteles si Cerneteaz sa arate bine cel putin cum era odata ma refer la Giarmata.Cei care sunt vechi in comuna stiu ce frumos arata strandul, Discoteci in comuna avea tineretul unde se distra sau mai bine zis unde sasi cheltuie banii..dar asa au bani si nu au ce face…Sa mergi in oras te mai trezesti batut bine din te miri ce motive..ca te-ai uitat urit sau ca nui prea placuta mutra ta.E suficient ca cei cel cunosc pe Fonta sa se uite la gospodaria lui ,cu cit gust si rafinament a facut totul.

Leave a Reply

%d bloggers like this: