Buletinul de analiza

Hai, ca ne stiti. Stiti cat nu ne duce capul. Stiti de ce suntem in stare si de ce nu. Ne plac lucrurile serioase doar daca nu trebuie sa le luam in serios. ( hai ca v-am bagat in ceturi!).

Va anuntam pe aceasta cale ca nu ne plac urmatoarele: berea la halba ( preferam la butoi), femeile ne-epilate ( ce, vreti si desen?), carnatii blonzi de plescoi, ghiulurile, unghia lunga la degetul mic, tara numita Bhutan ( nu stim de ce, dar de cand au scumpit rusii gazele, tara aia a inceput sa ne enerveze, asa, fara rost) si analizele serioase.

Dar uneori ne calcam pe suflet si mai facem exceptii. Si citim analize serioase. ( la faza cu epilatul nu e loc de exceptii!). Si atunci merita. Chiar merita. Asa ca lasati tetrisul si Mr.Skin si treceti si voi la citit ca sa stim toti despre ce batem campii.

A, da. Uitasem. Ca daca nu va spunem n-o sa stiti despre ce vorbim, nu? Despre o analiza cu adevarat serioasa si desteapta a efectului Kosovo. Dupa aia va intoarceti aici ca dam paine cu marmelada la toata cazarma.

Comments

0 thoughts on “Buletinul de analiza

Leave a Reply

%d bloggers like this: