Buletinu’ de stiri

  Ce sa mai comentam noi, sa ne dam cu parerea sa ardem gazu’  si sa proptim macazu’ . Va dam stirile la rece. Concluziile si comentariile le trageti/ faceti voi. Iar noi le citim. Ca se poate si asa. Deci stirile.

Stirea unu, despre Shogun

Stirea doi, despre Cursul RON de azi ( 1 Euro= 3, 7044 RON)

Stirea trei, despre cum stam

Stirea patru, despre cum ne scarpinam

Stirea cinci, despre incotro o apucam

Gata. Astea-s stirile. De aici incolo incepe carcoteala. Sa auzim!

Comments

0 thoughts on “Buletinu’ de stiri

 1. Domnu’ Profesor,
  mie imi place al dracu de tare aia cu shogunu’.
  e realista.
  descrie bine.
  dupa ce am killerit tot ce latra si dadea din coada de pan bucuresti….(inclusiv pe paulica, ala roshkat si destept, mai destept ca tot ce era pe listele pentru europarlamentare mai ieri)…ne manifestam duiosia si amorul pentru necuvantoatoare dupa posibilitati.
  aia cu “pozitiili in care stam” nu m-a convins….important e sa fim peste bulgari….in rest duca-se pe pustii. si sa-i batem la fotbal. si sa facem pipi in piscinele lor la vara.
  nici aia cu “o apucam pa drum de seara..ca n-avem ce ne face, asta e trendu si noi suntem fashion victims” nu m -a convins deplin.
  daca -l auzeai mai an pe calin…..auoleu ce bussiness planuri ne faceam.
  iar cu scarpinatu’ …
  o fi ala turbat si plecat cu sorcova la golden blitz, da’ sa moara romeo de nu are si “adversari” pe masura: unu mai bun si mai darnic cu munitia ca altu’. sa-i apere al de sus si sf. anton de asa ciufuleala mediatica si judecata in direct in prime time. o sa miroasa a rahat pana la a 5-a generatie.
  turbatu joaca la mize mari….iar aia…mai cu caltaboshii, mai cu tzuikulica (ah, mi-adusei aminte, unde-i fratele nostru intru fericire, balaurika?), mai un contract la fii-miu ca-i baiat bun si mai da-i in durerea mea ca-s bani publici, mai un teren “de kilipir, koane”, mai de-o plimbare la monte carlo ….

 2. Ma scarpinai un pic olteneste sub urechea opusa, si imi zise-i in barba ca Shogunu e cel mai norocs. La mapa lui profesionala nu a umblat nimeni, chiat daca a latrat saracu in sensu asta..Nici decizie de colaborare nu i-a trebuit de la CNSAS. Se asteapta DNA sa cerceteze daca are ceva termopane chinezesti la cusca. Sau mai sti, poate cusca a fost subevaluata in EUR, ca in RON nu te mai poti baza.

Leave a Reply

%d bloggers like this: