Buletin de ştiri externe

Kostunica a dizolvat guvernul şi i-a zis coanei Europa că decât să-şi dea pupilele peste cap când vorbeşte de Kosovo, mai bine să-şi pună fustele în cap de-a dreptul.  Normal, presa occidentală care-l proslăvea de pro-occidental şi pro-american şi-a schimbat opinia.

 Blairismul s-a retras cu a treia cale cu tot la Yale, unde Tony Balony a primit repartiţie de lector. Cu siguranţă Mordechai va avea un mic adagio răutăcios pe tema dată.

Bjork a trezit din amorţire cenzura pekineză dând pe microfon o cântare pro-tibetană, cu un refren îndemnând la independenţă. N-ar fi fost o problemă de n-ar fi cântat la Shanghai.

Si în încheiere ceva legat de Bout, ăla care a primit un bang cock în Thailanda. Cel mai interesant comentariu vine de la oboreanul cvasiloxodroma001: “MI 6 collaborate with V. Bout in October 1999 loading illegal five Romanian artillery pieces and ammunition from Bucharest-Otopeni on board of British Airways passenger airplane. Transfered at Gatwich on a Viktor Bout soviet build airplane. Intention was to parashuted the containers with arms overflight Cecens rebels. Russian authorities intercepted erlyer the plane and landed the aircraft on Moscow airport”. Scrie lumea la TimesOnline…

Comments

0 thoughts on “Buletin de ştiri externe

  1. bjork – nu le are cu d-ale muzicii . se pricepe insa la a transmite “mesej” politic. casapeste cand si cand … jurnaliste . asta o face “total cool”.

    bout asta – seamana atat de bine cu boxerul cazac care a fost facut k.0. in urma cu cateva ore in uza.

  2. Moshe, uite că nu comentez răutăcios. De fapt sunt informat că a primit oferta de a preda şi la cursurile şcolii generale din Găureşti, dar din motive care îmi scapă a ales Yale.

Leave a Reply

%d bloggers like this: