Buletin de stiri cu nervii la pamant

Isărescu: Euro nu va fi adoptat în 2014, dacă inflaţia nu scade

Alo, sefu’! Domnu’ guvernator, nea Mugure! Bre! Pai euro a fost adoptat, infiat de multisor, da ? Adica pe acisilea, pe la carpato-danubienii etc. euro a fost adoptat de romanasi, adus in casa, imbracat, inscris la scoala, creditat la banca, la rate cu buletinu’ . Acum cand te hotarasti matale personal sa il adopti ( nu la depozitele familiei proprii si personale, ci la servici, bre) aia… te cam priveste. Cat despre refrenu’ cu inflatia, recunoastem, suntem de vina. O sa vorbesc si cu Moshe, si noi doi o sa reducem inflatia la noi in apartamente. Cum am redus si consumul de curent de cand ne-am pus becuri scumpe. Altceva?

SRI organizează Summit-ul Tinerilor Atlantişti, în perioada reuniunii NATO

Excelenta initiativa. Si ne gandim ca stim de pe acum si cine va fi ales aleasa secretar general la o adica. Acum astia, atlantistii astia mici, care simtiti asa un junghi care va impunge sa va inscrieti si voi la summit-ul cu pricina, nu va faceti griji. Sunteti deja inscrisi, dar nu stiti voi.  Pentru ca summitul e unul atipic. Adica se va tine dupa modelul fiecare la el acasa. Castile pe urechi ca SRI va da semnalul direct la casca.

Geoană: Dacă moţiunea PDL înseamnă instalarea unui guvern-marionetă, nu ne interesează

Corect domnu’ Mircea. Dar cu presedintii de partid marioneta, ramane cum s-a stabilit, da? Ca sa n-avem palpitatii.

Rm Vâlcea: Anchetă a Poliţiei după ce mai mulţi câini au murit otrăviţi pe stradă

Da, dom’le! Sa se implice politia. Ca de aia platim impozite! Si vrem rezultate! Urgent! Asa ca va propun sa il luati la intrebari pe odiosul de Cioaca. Si sa ii implicati pe domnul Dan si domnul Lazarus, care impreuna cu Ildiko sigur vor da de cap acestei abominatii. In 134 de episoade.

Comments

0 thoughts on “Buletin de stiri cu nervii la pamant

Leave a Reply

%d bloggers like this: