Buletin de ştiri

Azi avem multe. Aşa că nu o lungesc cu bancurile şi comentariile inutile. Dar vă spun că ştirile care contează nu sunt cele despre gravida de 11 ani. Iar pe acestea nu le veţi afla de la televizor.

Începem cu Rusia. Despre care aflăm că se pregăteşte de război. Iar când se pregăteşte ştie unde şi cum să îşi construiască alianţe. Şi mai aflaţi şi că Putin e încă Putin.

Mergem în Orient. Unde, se pare, bieţii irakieni sunt datori vânduţi americanilor. Pentru a răsplăti favorul care li s-a făcut când au fost bombardaţi, ocupaţi şi aruncaţi în haos sunt datori pe o sută de ani.  Cu pertolul, desigur.( la americani se pare că Irak şi o suta de ani merg împreună ). Şi cum generozitatea nu are limite… o nouă ţară e gata să se îndatoreze după aceeaşi metodă ( doar că de data asta nu va mai fi aşa simplu). Adică Rezoluţia 362 e gata să treacă. Şi există şi o explicaţie. Iar pentru asta premiza e creată.

Pentru alte lucruri explicaţia trebuie căutată mai adânc. Pentru altele… cine mai ştie ?

Şi cu asta basta. Aveţi destul de citit, dacă vreţi să fiţi informaţi. Cât despre UE… rămâne cum am stabilit.

Comments

0 thoughts on “Buletin de ştiri

  1. Iranul va fi atacat in noiembrie 😀 si nu va fi atacat de americani ci de israel .. americanii sunt valul 2 de invazie .. oricum, or sa si-o cam ia peste bot la inceput ca Iran nu e Irak … sa mai vorbim de faptul ca Rusia isi va recapata toate teritoriile pierdute in urma destramarii URSS-ului ? sau ca, China va invada Taiwan-ul ?
    Hamburgerezii de rand habar nu au unde e Iranul pe harta, a se vedea http://www.youtube.com/watch?v=C6r1IcY1pv0

    Mult succes Bushilor si McCainilor in viitorul razboi mondial … cu putin noroc, America va deveni o colonie a Regatului Unit al Marii Romanii :)))

  2. Din pacate idiotii care conduc lumea se pregatesc de razboi, nu de pace. De idioti nu am dus lipsa niciodata. Incordare, nu relaxare. Presiuni, nu cooperare. Construirea de noi aliante care sa dea putere. Slabirea adversarului. Cu ce scop? Ca sa poata sa cistige un eventual razboi in Arctic. Ca sa cistige. Razboiul nu pacea.

    Liderii astia ai marilor puteri, dupa ce sunt alesi democratic, cine ii mandateaza sa isi oblige populatiile sa mearga la razboi, ca asa vor muschii lor? De ce ar trebui sa se sacrifice mujicii lui Putin in Antarctica sa se lupte ca sa cistige Rusia teritoriu si resurse?

    Ma intreb cum naiba nu a reusit SUA si UE sa se alieze cu Rusia dupa caderea comunismului? Cum de i-a tot impins sa devina adversariii lor?

Leave a Reply

%d bloggers like this: