Buletin de ştiri

Ieri vă pomeneam de declaraţia OPECistului şef. Aia cu 200 de coco per baril. Azi lipim o ştire la context.

Criza pietei mondiale de electricitate scumpeste motorina. Păi şi ? Ne încălzim cu balegă. La care vi se mai cacă vaca. Pen’ că mai întâi ar trebui să mănânce. Şi mâncare costă bani. Zicea Karakas pe aici de o centrală pe băşini. Dăm lovitura.

La UE mor ăia după noi. Ca femeile după Mărgineanu. Cică:

Die Welt: Romania si Bulgaria, copiii problema ai Uniunii Europene. Acu şi noi şi ueoţi ştim că nu mai suntem copii. Da’ cam şandi mai suntem. O singură chestie e neclară: cum adică Italia e pe primul loc la încălcarea dreptului comunitar, dar buba e la Bulgaria şi România ? Hai, zău !

O explicaţie s-ar găsi, via Adrian Severin: Traian Băsescu nu se bucură de niciun fel de stimă în UE. Mare surpriză ! Păi nici aici. Decât printre avrameşti şi alţi stipendiaţi.

Şi la sfărşit în fa major, pentru galerie:

Un roman si-a castigat statutul de erou in Italia. Vorba lu’ Tănase: şi cu asta ce-am făcut ?

Hai succesuri !

Comments

0 thoughts on “Buletin de ştiri

 1. 1.Cred ca i s-a facut si lui Severin de un dosar la DNA.
  2.Ascult si eu tampeniile fascistului de Frattini ,si ma cam uluiesc. Prietenul Monicai.
  Din pacate, nu exista nimeni in Europa care sa puna piciorul in prag pentru a schimba ordinea pe lista copiilor problema.
  3.Te referi desigur la flota de taxiuri 🙂

 2. Rămâne între noi. Dosarul e făcut de mult. Dar e pus la blat. Severin are nişte numere de telefon în agendă, aşa că…

  Păi credeai că doar la noi se papă căcat în campanie ? Nu, mami. Acu’ na, el dă din muzicuţă pentru că pe aici cârnaţii pe care îi plătim din banu’ nostru sunt ocupaţi cu ciordeala şi mânăreala, n-au timp, cojones şi nici suficiente sinapse ca să reacţioneze.
  La aia mă refer. Clar.

 3. Uieu sa faca ciucu’ mic (ca cioc nu au). Ei l-au pus pe Base in sos de portocale pe teava tunului electoral in Romania. Aduceti-va aminte de toate rapoartele facute de UE pe vremea lu Mos Nastase, si toate amenintarile la adresa Romaniei. Mai aduagam si sprijinul pentru asa-zisa societate civila romaneasca, de fapt citeva organizatii platite de cine stim noi.

  Cu Base nu mi-e rusine atita timp cit se tine de minutza de Bushica, fratele lui geaman in ale IQ-ului.

 4. Si inca ceva, ca vorbind aci pricep si eu mai bine ce vreau sa spun 🙂 Acuma, pe bune, nu doar nemtii vad infantilitatea politica de la noi. Pe ei insa ii doare ca hotarirea de a lua Romania si Bulgaria in UE a fost una politica. Toate lumea stie ca tarile nu au fost bine pregatite si s-a mers fie cu hei-rup, fie s-au inchis ochii. Dar Romania si Bulgaria nu fac exceptie de la modul in care s-a facut extinderea in UE. Nici Grecia, nici Portugalia, nici Irlanda nu erau pregatite asa cum vrea Die Welt. Astia ne vroiau blonzi, ca brazii, si cu o regiune (sau mai multe) autonoma.

 5. Da, aşa e. Mă crăcănam de râs citind raportul lu’ fridom hausu’ mungiesc. Ăla în care de când cu băse presa a devenit sprintenă şi liberă. Nu tu găozari, nu tu tonomate.

  Părerea nemţilor de multa vreme contează doar pentru nemţi. Eu rămân cu nedumerirea aia: cum adică Italia e pe primul loc ( detaşat) la încălcarea dreptului comunitar, dar Bulgaria şi România sunt copiii problemă ? Las’ deoparte că şi formularea “copii” e uşor peiorativă. Şi tocmai trecu’ ziua holocaustului, că mai ziceam eu ceva.

Leave a Reply

%d bloggers like this: