Buletin de ştiri

Ţărăniştii. Mereu surprinzatori

Filiala din Iaşi a Partidului Naţional Tărănesc Crestin si Democrat funcţionează, cu titlu provizoriu, în cabinetul ginecologic al liderului filialei, după ce la începutul acestui an organizaţia a fost evacuată din sediu. Ajunşi în stradă, ţărăniştii au fost găzduiţi de şeful organizaţiei, dr. Constantin Fătu, în cabinetul său ginecologic. El susţine că în cabinetul său ginecologic şedinţele de partid se desfăşoară în cele mai bune condiţii. Hehe, cred si eu ca le convine, ca au un sediu cu deschidere ampla…..

Campania electorala la maghiari: teze cu subiect unic

Preşedintele UDMR Timiş Francisc Halasz a declarat că pentru desemnarea candidaţilor la locale vor avea loc evaluări şi audieri ale membrilor UDMR inetresaţi să candideze, pentru că întotdeauna concursurile au fost beneficice în astfel de situaţii. “Fiecare concurent va completa o fişă de evaluare apoi va fi audiat de o comisie formată din 11 persoane. Se va puncta fişa de evalure şi dau puncte în plus sau în minus pe baza interviului”. (Bleah, unii o sa copie sigur).

Reforma Justiţiei merge din plin: Doi bătrâni de peste 80 de ani cercetati pentru că vindeau tichete CFR gratuite

Gheorghe B. (82 de ani) este membru al Uniunii Veteranilor de Război şi a Urmaşilor Veteranilor (UVRUV) din România şi reprezentantul acesteia în zona oraşului Târgu Bujor din Galaţi. Bătrânul lua cupoanele de transport de la veteranii care nu le foloseau, plătindu-le în schimb cotizaţia către UVRUV.Un alt bătrân, de 83 de ani, a fost prins în flagrant de poliţişti în timp ce negocia pe peronul Gării Galaţi cât să primească de la trei persoane pe care le ajutase să călătorească gratuit de la Bucureşti la Galaţi. (de aia nu merge Casuneanu cu CFR-ul).

Comments

Leave a Reply

%d bloggers like this: