Buletin de stiri

Dupa plecarea SRSului de la Ziua amicii berii s-au apucat sa infiereze Clubul Vinului, pe motiv de ideologie lichidatorista. De firme, ca doar nu va ganditi la capitularzii trotskysti. Una peste alta, o frumusete de dare in gat a aliatului, impanata si cu ceva tovarasi de drum din trecutul  pedist. Si apropo de traditia liberala, e vorba de un partid la care Halaicu a fost secretar-general, pe vremea triadei SAFI-Bugatti-Herestrau. Schoenes Wochenende, (in ebraica inlocuim cu “la`ag l` rash”, mai…).

http://www.ziua.ro/display.php?data=2008-01-29&id=232386

 

La stiri externe trecem peste campania din SUA si ne oprim cam tot pe acolo, retinand ca Shell a vandut tehnologia de extragere ieftina (din nisispuri imbibate si alte sugative naturale) catre Schlumberger. Altfel, o tehnologie derivata din “mature defense technologies”:

http://www.raytheon.com/feature/rtn08_oil_shale/  

 

Intrucat la stanga intotdeauna e loc pentru baietii cu cel putin patru clase primare, din februarie se anunta intrarea unui nou val de intelectuali in domeniu. Nu neaparat in partid. Moshe mai comenteaza pe tema asta saptamana viitoare.  

Comments

Leave a Reply

%d bloggers like this: