Buletin de ştiri

Oamenii lui Jiji de la Gorj au scapat din stana cu tot cu nutretul din arhive, cerand 20.000 de euro pentru returnarea extemporalelor. Partea buna-i ca secretaru general a scapat cu viata si cu stampila. Partea proasta (pentru Gigi) e ca nu e sigura stana care a intrat in lichidare.

http://www.adevarul.ro/articole/becali-parasit-si-santajat/339044

 

 

Ca sa nu-l lase pe Gigi la greu, Vadim a comis-o dandu-l afara de Iucinu, pe motiv de apropiere de Olguta Vasilescu. In continuarea activitatii, Tribunul a anuntat promovarea in regim de urgenta a cainelui Colt Alb, care a dat dovada de tarie caracter si nu s-a lasat impresionat de promisiuni desarte. In concluzie: de ce a fluierat Iucinu la balconul Parlamentului?

 

http://blog.gardianul.ro/2008/01/25/vadim-l-a-dat-pe-iucinu-cretinu-afara-din-inca-partid/

 

Si din alte economii mai zdravene decat asta autohtona – dobanzile la case pe 30 de ani au scazut la 5,25. In SUA, evident. Care aveti bani sa cumparati nu va sfiiti. Oricum, cu o garsoniera in Bucuresti ( 60.000 iuro sau peste 80.000 de coco) va puteti schimba rezidenta in Dallas, intr-un omenos complex  de apartamente, cu piscina si ambianta occidentala. Daca mergeti in Dakota sau Nebraska deja va puteti simti ca Tantareanu.

Comments

0 thoughts on “Buletin de ştiri

  1. “Numai” ? Avand in vedere ca vorbim despre garsoniere model “little boxes on the hillside, little boxes made of ticki-tacky….” vorba cantecului Mavinei Reynolds… deci avand in vedere… nu ni se pare ca e “numai” ci “ditamai”. Sigur daca mutam lentila pe garsonierele aneliste sau cele din Spring time district atunci… clar…60,000 doar termopanu’.

Leave a Reply

%d bloggers like this: