Brandul de ţară mânca-ţi-aş

Descoperim în Cotidianul ( ei, da) elemente ale “brandului de ţară” al epocii pe care cu îndreptăţită mândrie o numim epoca… N-are el treabă. El cu buldogul. Cu succesurile. Între timp în Italia ăia ne dau foc. În Elveţia ne batjocoresc:

Englezii ( care văd euro de acasă, oftică mare) se pişă pe noi:

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=ZTkqheG87bA]

Tot englezoii ne-o zic pe aia în Re(petenţi) minor. Spaniolii ştiu şi ei ce ştiu.

Hai cu trăitu’ bine. Important e să iasă Blaga. Ce zeusu’ meu.

Comments

0 thoughts on “Brandul de ţară mânca-ţi-aş

 1. Deontologii ca de obicei sunt defazati, De la prima ora cand ei dormeau am luat masuri pe youtube (mai multi) si “video is no longer available” Restul…asa ne vedem, cum suntem.

 2. Pai da desigur ,dar o schimba el zeus. Numai sa vrea si e ca si schimbata . Situatia. A lui si a alor lui. Noi suntem “altii”

 3. Important e sa ne iubeasca femeile, si ne…asa ca ma doare-n cot de englezoi, strutzo-elvetieni si alti barzauni.

 4. coane … cum vrei tu sa fie brandul Romaniei cand in Anglia au napadit tiganii … in Slough, Berkshire, e o familie maaaare de tigani ce sunt vedete in Angliapentru furat, cersit dar si pentru faptul ca au reusit sa isi dubleze numarul in mai putin de 2 ani 🙂
  eu, roman pur sange, am fost intrebat de niste englezoi daca ii cunosc pe tiganii din Slough 😀 probabil in mintea lor Romania e ca un sat si ne cunoastem toti intre noi :))

 5. @Karakas
  Tu acu vorbeşti ca canadian ?:))))

  @nuvamaisuportam
  Păi şi în Bucureşti a fost un belgian pe nume Michel. Pedofilist de meserie şi pedofil în timpul liber. Şi ? Crezi că are ceva brandul de belgie? Să-l întrebăm pe Ciupico?

 6. Hai sa vorbim serios ca vaz ca s-au zbirlit romanii. Chestia asta cu imaginea si stereotipurile depinde cine pe cine judeca, din ce colt al lumii si in ce timpuri. Uite, de exemplu, la mine la munci, un coleg, evreu rus, isi aducea aminte cum Israelul importa Dacii pe vremea lui Ceashca. Si toate veneau cu piese lipsa, ca le furau romanii zice el. Deci, imagine proasta pe generatii.

  De stereotipuri nu poti sa te aperi. Italienii, spaniolii, nemtii, rusii, englezii, toti au si imagini proaste.

  Poti sa iti spun ca in Canada romanii de aici sunt foarte bine vazuti. Excelenti profesionisti, se adapteaza si integreaza rapido. Nu au nevoie de sprijin de la guvern cum au alte comunitati etnice. Nu avem aici imaginea de furaciosi, si nu sunt cersetori romani ( eu nu am vazut, cica mai scapa cite unul prin vre-un container de il recupereaza la Halifax in port).

  Asa ca eu as ride de caricatura aia, si as desena si publica o serie la fel de otravita cu elvetieni. Trebui si astia sa aiba vreun stereotip, doara nu-s perfecti ca ceasurile lor 🙂

 7. Ciupi, noi doi o să avem cenaclu în iulie. Am la cambuză nişte materiale de soi. Un Merlot de burgerland să meargă la ficat.
  Bine te-ai gândit. Mâine deschid aici colţul microbistului să băgăm pariuri, pronosticuri şi floricele.

Leave a Reply

%d bloggers like this: