Bill de berg e cu Hitlary

V-am tot pisat in ultima vreme cu alegerile din SUA. Sondaje, super-delegati si alte condimente… Acum trecem la faza doi, unde intelegem cum se rezolva de fapt problema.

Lynn Forester de Rothschild: “…Hillary will be good for America… we’ll be very pleased that she’s president.”

Acum daca numele Rothschild nu va spune nimic si nici Bilderberg nu va spune mare lucru, stati prin preajma ca va mai spunem noi una-alta. V-am oferit deja un filmulet cu tanti Hillary. Mai avem material de o salata, doua.
Oricum, daca va intereseaza textul integral al interviului cu pricina, il gasiti aici.

Comments

0 thoughts on “Bill de berg e cu Hitlary

 1. Daca voiam sa spunem ca “rotschilzii sunt republicani” spuneam “rotschilzii sunt republicani” . Dar daca nu am spus ca “rotschilzii sunt republicani” inseamna ca n-am vrut sa spunem ca “rotschilzii sunt republicani”, pentru ca atunci am fi spus ca “rotschilzii sunt republicani”. Asa ca nu am spus nicaieri ca “rotschilzii sunt republicani” pentru ca nu credem ca “rotschilzii sunt republicani”.

 2. “…It’ll be nice to know America is in the hands of someone with her character and her experience and her vision for where we’re going to take the country.”
  WE?! We’re going to take the country?!
  Scary stuff, taica…
  Acuma…eu nu sunt adeptul teoriei constipatiei, Illuminati, Protocoale, pensionari ai sionului…elicoptere negre.
  Dar asta e un interviu pe bune, publicat pe un sait serios…
  PS: mi-a placut aia cu “…am vandut tot in Iunie 2000…am avut noroc”.
  Ma rog, inteleg ca la un anumit nivel beneficiezi de un alt fel de informatii, dar ca sa zici ca ai avut noroc…se cheama ca ai si tupeu.
  PS: mai lasati dracu’ spionaju’ prin Kosovo si apucati-va de salata aia…Kosovo e un fel de alea 3 picaturi de otet din zarzavat, zic.

Leave a Reply

%d bloggers like this: