BB

Presa mondiala plange la unison disparitia fostei prim-ministrese a Pakistanului, Benazir Bhutto.

Aceeasi presa deplange, prin moartea ei, disparitia unei – cica- mari luptatoare pentru democratie.

Moshe & Mordechai simt nevoia unei firesti carcoteli.

Deci Benazir Bhutto a fost premier al Pakistanului. De unde a tuns-o fugarita fiind pentru groase acuzatii de coruptie. Asa ca a disparut in zare ca sa-si pape spaga si sporeasca de zor colectia de pantofiori Manolo Blahnik. Intorcandu-se in tara, manata de avant patriotic, la exact o luna de la prescrierea infractiunilor de care era acuzata.

Doamna Bhutto se trage dintr-o familie de luptatori pentru democratie. Ea a mostenit partidul de la tatal sau ( de asemenea asasinat). Iar dupa moartea sa l-a lasat mostenire fiului. Care fiind june si ocupat cu scoala il lasa deocmadata pe manuta destoinica si priceputa a lu’ domnu’ Bhutto. Sot si tata de sef de partid. Asta ca sa intelegem cu toti cum e cu democratia pe acolo. Si care sunt vajnicii luptatori pentru democratie laudati de Casa Alba.

Altfel Moshe si Mordechai nu pot decat condamna atentatul in urma caruia si-a pierdut BB viata. Si terorismul in orice forma s-ar manifesta el. Iar asta o facem raspicat!

Si prevenim orice dement care s-ar gandi sa  faca un gest similar impotriva prezidentului nostru: ba, dementule, gandeste-te! Esti tampit? Ai auzit-o pe Elena vorbind?

Comments

Leave a Reply

%d bloggers like this: