0 thoughts on “Ăsta e

 1. io cred că băiatu’ ştia de spotu’ britaniştilor şi s-a prezentat aşea ostentativ să-l vază lumea că iel îi rumîn şi e mîndru de asta.. 😀

 2. Maximus e potent (madame Prigoana dixit) Credem ca se afla acolo la agatat vreo elvetienca. Din nefericire aia din reclama Milka era ocupata cu un bull cantonal. Ghinion.

 3. In orasul (german ) in care locuiesc a aparut , acum 3-4 zile , o gasca de rromi compusa din : 3 rromice ( din care una cu un puradel in bratze ) 3 frati ai celui din imagine plus un sef mai in varsta. Cele trei plus seful au ocupat patru intersectii , stau in genunchi cu un pahar de plastic in mana si zic ca in RO sunt persecutati politic. Cum in oras sosesc zilnic peste 2000 de turisti reclama pentru RO e ” garantata 100% “. Cei trei ” slabuti ” stau de paza si cand ” lucratoarele ” au facut ceva euroi se prezita sa adune incasarile. Asta e brandul Romaniei de aici.

 4. dom’le, dar cureaua aia o fi de la harnaşamentul calului? ;))
  iar crucea de la gât, sau ce’o fi, nu este corespunzãtoare :))

 5. Cu adevarat reprezentativ….. (seamana cu DiCaprio, ca nici ala nu prea are par pe piept…)
  N-o fi strins omu la semafor suficienti euroi pt un tricou…..
  Oricum ma bucur ca vad pe unul ca are burta mai mare ca mine 😀

 6. @ Klaus Steinberg
  Ok. Corect, sunt lucruri care se întâmplă. Şi din păcate nu ştim cum să spălăm ruşinea asta sau măcar să o acoperim cu lucruri remarcabile, care de bunăseamă, se întâmplă şi la noi.
  Dar şi tipul ăsta de judecăţi e pripit. Că dacă şi noi am decide iute că nu ştiu care e popor de pedofili pentru că pe aici au ajuns nişte din ăştia. Apoi îmi aduc aminte că în Hamburg mă agasase acum vreo 12 ani un puşti neamţ şi foarte arian, drogat ţăndări care mă ţinea în zwei mark până la uşa hotelului.
  Sau că prin Freiburg ( oraş frumos şi tare liniştit) alţi arieni făra păr pe cap, dar cu multe tatuaje şi salut cu mâna ridicată tocau cu bătaia un băiat de 12-13 ani, pentru că bietul copil era puţin turc…
  Deci…
  Noi ne asumăm uscăturile. Să o facă şi alţii.

  @moshu49
  Nu cunosc. Nu-s geambaş de gloabe din astea 🙂

  @mihnea
  Îmi flatezi televizorul. Al meu e dat cel mult pe mute.

 7. Arsulici, am exagerat şi eu. E reprezentativ pentru o categorie, nu pentru un popor.
  Şi apropos de discuţia de aseară. M-a amuzat să văd că arsulici nu suportă incendierile- fie ele şi inexistente.
  Mi-am amintit de o chestie de acum mulţi ani. O trupă rock a unor prieteni. Sunetistul lor se numea Sorin Urzică. L-au trecut pe afiş. Dar un idiot a decis să îl treacă doar cu iniţiala prenumelui. Şi aşa scria pe afiş:
  Sunet: S.URZICĂ

 8. Măi, poate nu mai avem fete frumoase şi domni respectabili. Io ştiu, nu mă prea uit foarte mult în jur 😛
  Suntem condamnaţi să ne bântuie burta şi lanţul. Hidos brand…

 9. Hahaha . N-ati inteles ca e un mesager al bunastarii ?Macar asa nu ne mai fac aia, romani cu foamea-n gat. Cu asta ne mai scoatem, ca la fotbal….

 10. @ aka
  Da’ ce bunăstare. Atârnă bunăstarea pe el. :)))

  @ moshcalifar
  Cancan… la naiba, sunt la vârsta la care îmi pot permite şi astfel de gesturi exotice.

 11. Nu te-ai prins de ce e dezbracat ? Tipu’ are bun simt si o crestere aleasa. Stie ca lantul nu da bine pe tricou, asa ca….jos cu el !
  Si mai am o explicatie; galben peste galben…ntz. Nu iesea in evidenta decat pe pielea lui usor bronzata.

 12. nu se pune că n-are însemnele naţionale. E un englezoi infiltrat. Sau, mai degrabă, un macaronar. Au vrut să ne compromită şi l-au trimis acolo, în mijlocul galeriei noastre. E o conspiraţie!

 13. Cred că prima dată trebuie să stabilim exact ce înseamnă respectabil şi frumos, ca să ştim unde ne încadrăm, doamnele şi domnii deopotrivă 😉 Poate că insul din imagine chiar este aşa, la el acasă, la Ştefăneşti.

 14. @ alexandru petria
  S-a priceput aluzia fină. Dar nu mă entuziasmează niciodată remarcile cu aluzii la rasă.

  @ Gabriela Savitsky
  Aşa o fi. Că ai noştri nu-s aşa.

  @satmareanca
  Eu nu ştiu ce înseamnă respectabil.

  @karakas
  E prototipu’ sau arhetipu’.

  @ina
  Ca să ne apărăm de evidenţe.

  @Alandra
  L’ombelico.

Leave a Reply

%d bloggers like this: