Am ajuns la CNN

Hai, care nu v-ati cumparat prajini inca mai aveti timp! Ca sa ne ajungeti la nas! Da’ cautati si voi niste prajini lungi ca altfel nu merge!

Deci noi ne stiam valorosi, dar acum incep sa vina si confirmarile! Ne-a preluat CNN! Pai ce basca lu’ Vergil! Iaca proba: ne gasiti aici la From the blogs.

Si avem si proba foto. Ca ne uitam in wordpress si constatam ca ieri cel mai bun referrer era CNN si nu pricepeam. Asa ca gasiti aici proba fotocapture_12022008_084001.jpg

Dati un click si va edificati. Si cu asta basta. La prajini. Si sa nu auzim carcoteli… ca asa si pe dincolo. A, da. Si pe viitor e posibil sa ne gasiti si mai des pe acolo ( prietenii stiu de ce). Asta ca sa intelegeti de ce vom reveni pentru o vreme la analizele ceva mai serioase. Dar nu numai. Shalom!

Comments

0 thoughts on “Am ajuns la CNN

 1. io tocmai am negociat (in termeni duri, frate…sunt lac de sudoare…) cu alde bubka pentru una din prajinile alea norocoase ale lui.
  ie bine?
  pe joi cika imi da raspunsul….cika are multe solicitari de cand cu cnn-ul si babardeala:))
  muah, kaiar mama de destepti….

 2. muah?
  e un pupic, fletule…asa “suna” un pupic apasat.
  cika?
  scriu in mare viteza (timp lipsa..interes mare, insa)..si m-am obisnuit sa mai reduc din “efort”…asa ca mai bag si un k (de la “che, chi…se trage)
  “k” e mai aproape..
  lamurit?
  a…ma si amuza…sunt plictisita napraznic de conversatiile “pretioase”…am parte de ele zilnic pana la saturatie, crede-ma..mai evadez si eu.

 3. Ai continut, esti priceput 🙂 Brava baieti, se vede ca aveti si sapaligi ascutite, si mapa cu muschi. Ei, iata cum devine romana limba de circulatie internationala. CNN ar face bine sa puna de-un tutorial “Romanian For Dummies”.

 4. ’cause you people know shit!

  si mai aveti si taguri cu 6 colturi… evident ca e mina conspiratiei iudeomasonooligarhofinantistoglobalistocabalistoclimatice in care sinteti implicati pina peste cap.

Leave a Reply

%d bloggers like this: